Hajdú Pétert nem érdekli Havas: “Csak feltűnési viszketegsége van”

vita ATV Havas Henrik Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik véleményezte Hajdú Péter munkásságát, hiszen immár kollégák az ATV-nél. A Tanár Úr szerint a Frizbi műsorvezetője nem ért a riporterkedéshez és a nőkhöz, ráadásul a nézettsége sem volt kimagasló. Hajdú Péter nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, szerinte Havas Henrik feltűnési viszketegségben szenved.

Vitáznak az újdonsült kollégák az ATV-nél, szócsatájukat a médián és közösségi oldalaikon keresztül bonyolítják. Havas Henrik bírálatával kezdődött az összetűzésük, ugyanis a Tanár Úr kijelentette, Hajdú nem ért a riporterkedéshez és a nőkhöz, és az Esti Frizbi debütálására sem voltak sokan kíváncsiak. Hajdú Péter először Facebookon reagált Havas szavaira, később pedig nyilatkozott is az ügyben.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Közel húsz éve vagyok a pályán, van egy gyönyörű feleségem és két gyermekem, semmi okom, hogy komolyan vegyem Havas Henrik szavait.

Szerintem csak feltűnési viszketegsége van, sajnálom, egyáltalán nem érdekel

a rosszul ébredt Havas Henrik véleménye rólam" - mondta a Blikknek Hajdú Péter, aki reagált arra is hogy a Tanár Úr szerint nem ért a nőkhöz.

"Egyébként borzasztóan tapintatlan dolog

– szándékosan nem a paraszt kifejezést használom, ugyanis tisztelem az idősebbeket – egy házassági válság közepén lévő kollégának ilyen otrombaságokat beszólni" - mondta a műsorvezető. A nézettség kérdésében is eltér a véleményük, arról a Life.hu is beszámolt már, hogy Hajdú Péter műsora nem aratott elsöprő sikert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.