Ördög Nóra egyszerűen meseszép - így látja őt férje, Nánási Pál

Nánási Pál sztárok Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz eddig sem fért kétség, hogy Ördög Nóra az egyik legszebb hazai tévés, most azonban férje, Nánási Pál mutatott róla egy elképesztően gyönyörű képet. 

"A beautiful woman", vagyis egy gyönyörű nő - ezt a címet adta Nánási Pál annak a fotónak, amit a minap tett fel oldalára Ördög Nóra férje. A képen természetesen Nóra látható egy egyszerű, csinos ruhában, mezítláb.

Persze nem újdonság, hogy Nóra csodaszép, de ez a fotó mégis meghittebben ábrázolja a tévést, mint amikor extra ruhákba és erős smink mögé bújik.

A családról mostanában leginkább a gyerekek kapcsán írtunk, akik nőnek, mint a gomba. Nemrég a pár kisfia, Vencel 2 éves lett, így már egy autót is kapott a csemete. A születésnapi képen ott van még Nóra és Nánási Pál nagylánya, Mici, aki szinte már kész hölgy!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.