Megmutatta mesés eljegyzési gyűrűjét Miley Cyrus

Miley Cyrus Liam Hemsworth eljegyzés gyűrű ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Ellen DeGeneres műsorában vallotta be, hogy örömmel hordja a kis ékszert, melyet Liam Hemsworth-től kapott. 

A 23 éves sztár és a nála három évvel idősebb ausztrál színész még 2009-ben ismerkedett meg közös filmjük, Az utolsó dal című mozi forgatásán. A pár kisebb megszakításokkal ugyan, de újra egymásra talált, sőt már az eljegyzés is megtörtént. Miley most egy fotóval és egy rövid nyilatkozattal erősítette meg a dolgot.

"Bár nem az én stílusom ez a régies hatású ékszer, de a kedvesem, Liam kedvéért természetesen hordani fogom, hiszen nem akarom megbántani" - mondta a sztár, aki meg is mutatta a 3,5 karátos gyémántgyűrűjét. A teljes interjút itt nézheted meg:

Ők a világ leggazdagabb sztárjai - repkednek a milliárdok http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-vilag-leggazdagabb-sztarjai-leonardo-dicaprio-es-tom-hanks-milliardos-fizetesek.htmlFelfoghatatlan gazdagság és luxus – a hollywoodi hírességek életét talán így lehet a legjobban jellemezni. Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Íme, az évente legjobban kereső celebek listája. TV + SztárokOrigoA neten keres szexpartnert Kozso?http://www.life.hu/sztarok/20161027-kozso-magyar-enekes-allitolag-tarskereson-keres-partnert.htmlKozso pár hónapja szakított nagy szerelmével, most pedig állítólag az egyik legnépszerűbb társkeresőn próbál párt találni. TV + Sztárok--Kim Kardashian először mutatkozott kirablása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kim-kardashian-eloszor-mutatkozott-kirablasa-ota-sminket-sem-viselt-a-celebmami.htmlPárizsi kirablása óta hetekre eltűnt a nyilvánosság elől Kim Kardashian. Most azonban visszatért a celebmami, smink nélkül, egy kis combvillantással. TV + Sztárok--Phil Collins szemtanúja volt Diana viszonyánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-phil-collins-elsokent-volt-szemtanuja-diana-viszonyanak.htmlÉletrajzi könyvében vall arról Phil Collins, hogy milyen fontos esemény szemtanúja volt annak idején. Kiderült, hogy a zenész saját szemével látta Diana hercegnőt és James Hewitt-ot, akik egy átlátszó hazugsággal próbálták elejét venni a pletykáknak. TV + Sztárok--Alain Delon nem akar halála utáni árverést, eladja értékeithttp://www.life.hu/sztarok/20161026-alain-delon-eladja-ertekeit-a-halalra-keszul.htmlAlain Delon "ki nem állhatja" az elhalálozás utáni árveréseket, ezért fokozatosan eladja vagyontárgyait: november 22-én 12 Rembrandt Bugatti-bronzszobrot árvereztet el Párizsban.TV + Sztárok--18 éve került adásba a Barátok közt első részehttp://www.life.hu/sztarok/20161026-18-evvel-ezelott-kerult-adasba-a-baratok-kozt-elso-resze.htmlA Mátyás király téren 18 évvel ezelőtt indult el az a szövevényes sorozat, ami Magyarország egyik legnépszerűbb telenovellája lett. A Barátok közt azóta töretlenül tartja ezt a pozíciót, habár jó pár szereplő kicserélődött, vagy eltűnt az évek alatt. Összegyűjtöttük, hogy néznek ki most az első évad szereplői! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.