Végre kiderült, kivel találkozott Hajdú Péter Las Vegasban

Sarka Kata Las Vegas sztárok Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Las Vegasba utazott az ünnepek alatt, és ez idáig nem derült ki, vajon kivel találkozott kint a tévés. Most azonban leleplezte magát, méghozzá a közösségi oldalán!

Sarka Kata és a gyerekek az orlandói Disneylandbe utaztak, míg Hajdú Péter Las Vegas felé vette az irányt. Sokan úgy gondolták, a házaspár kint találkozik majd, ezért is mentek külön, mégis egy országba, ám eddig úgy fest, mindenki tévedett:

a tévés egészen más miatt utazott a szerencsejátékok fellegvárába.

A sztár Facebook-posztjából kiderül, hogy Péter egy ismerős házaspárhoz utazott ki Vegasba. „Novo és a felesége, Zsuzsa! 10 éve még Budapesten a II. kerületben voltunk szomszédok, most Las Vegasban élnek, és jobbnál jobb programokat szerveznek. Köszönöm az életre szóló élményt!” – írta a Frizbi műsorvezetője.

Pár napja, október 23-án egyébként közös éttermükben bulizott Hajdú Péter és Sarka Kata is, és bár mindketten posztoltak, közös képet egyelőre nem láttunk egyikőjüktől sem.

Lagzi Lajcsi lánya, Bogi, nagyon-nagyon dögös: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20161103-lagzi-lajcsi-lanya-galambos-boglarka-nagyon-dogos-instagramra-posztol.htmlGalambos Boglárka, Lajcsi lánya csodaszép képeket oszt meg nyilvános közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoGönczi Gábor néhány hét múlva apa leszhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-gonczi-gabor-par-het-mulva-apa-lesz.htmlGönczi Gábor és kedvese néhány hét múlva a gyakorlatban is szülőkké válnak. A szerelmes pár már számolja vissza a napokat, alig várják, hogy megszülessen a kis trónörökös. TV + SztárokNézd meg VV Vivien popórázós meztelen táncát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161103-vv-vivien-ismet-meztelen-tancot-lejtett.htmlVV Vivien ismét úgy érezte, hogy ruha nélkül szabadabb lehet: ledobta a textilt és egy szál aprócska tangában lejtett a többi villalakó mellett. TV + SztárokOrigoAz Éjjel-nappal Budapest sztárja lett az RTL Klub új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161103-kovacs-dori-azaz-enb-zsofi-vezeti-az-x-faktor-kiseromusorat-az-rtl-klubon.htmlKovács Dóri, azaz ÉNB Zsófi vezeti az X-Faktor kísérőműsorát. TV + SztárokOrigoSztárok, akik korán elveszítették életük nagy szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20161103-sztarok-akiknek-meghalt-a-kedvese-a-mai-napig-gyaszolnak-scott-eastwood-es-keanu-reeves.htmlHollywood hemzseg a jóképű és csinos hírességektől, akik a világon bárkit megkaphatnának maguknak. Ezek a színészek azonban már évekkel ezelőtt megtalálták életük szerelmét, sőt van, aki össze is házasodott a választottjával. A boldogság azonban nem tarthatott sokáig, mert az élet csúful közbeszólt.TV + SztárokNorthfotoKözösségi oldalán őrjöng a verekedő X-faktoros, Petics Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-kozossegi-oldalan-orjong-a-verekedo-x-faktoros-petics-kristof-akit-kizartak-a-versenybol.htmlPetics Kristóf nagyon kiakadt, amikor verekedés miatt kizárták az X-Faktorból: dühének a Facebookon adott hangot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.