Nem semmi! Ennyire féltékeny volt Sarka Kata – Hajdú elmesélte

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Sarka Kata féltékenység Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV stúdiójában a Frizbi felvételén mesélt el vendégeinek és közönségének Hajdú Péter egy történetet, amelynek a főszereplője Sarka Kata. 

„Kata egy fejvadász cégen keresztül keresett nekem asszisztenst. Aztán a tudtom nélkül telefonon felhívta a fejvadász cég vezetőjét, és közölte vele, hogy akkor mondaná Peti feltételeit az ideális jelölt kapcsán. »Legyen ötven év feletti, szemüveges, kövér, és ne legyen jogosítványa.« Ezt követően hívott fel engem a cég vezetője, és megkérdezte: Péter, tényleg így legyen? Mondtam neki, dehogy­is! Épp ellenkezőleg!” – mesélte el Hajdú, a Bors kérdésére a műsorvezető-producer azt is elmondta, az első jelöltet aztán Katával nézte meg.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Közösen találkoztunk vele. Kiderült, két nap eltérés van a születésnapjuk között, ráadásul mindketten versenyszerűen kézilabdáztak, sőt játszottak is már Katával egymás ellen. Nem volt kérdés, hogy mellette döntünk” – mondta el.

„Tényleg jól ismerem a fejvadász cég vezetőjét, és azt gondolom, nem volt alaptalan a félelmem, ezért is emeltem fel a telefont. Végül öt lányt választott ki a cég: Rékával találkoztunk először, és miután elment, mondtam is Petinek, a többieknek már felesleges is jönniük. Réka egy fantasztikus nő, ráadásul gyönyörű, de vele kapcsolatban soha nem merült fel bennem, hogy bármiért is aggódnom kellene a férjem miatt” – kommentálta Kata a történteket.

"Pirner Alma szerelmes volt egy szép nőbe"http://www.life.hu/sztarok/20161101-a-life-bulvarrapjeben-kiralyviktor-schobert-norbi-pirner-alma-liptai-claudia.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoElhunyt bátyjáért gyújt gyertyát Bálint Toncsihttp://www.life.hu/sztarok/20161101-balint-antonia-fiatalon-elhunyt-batyjara-emlekezik-halottak-napjan.htmlFacebook-oldalán halottak napja alkalmából emlékezett meg Bálint Antónia 32 éves korában, tüdőgyulladás következtében elhunyt bátyjáról. Megható sorok. TV + SztárokOrigoEz vár Vajna Timi fánkozójárahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-vajna-timi-fankozoja-penteken-ujra-kinyit.htmlA megnyitó után egy nappal már be is zárt Vajna Tímea fánkozója. Hogy miért, azt azóta sem tudni... TV + Sztárok--A hetedikről dobta ki férje a magyar színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161101-a-hetedikrol-dobta-ki-ferje-a-magyar-szineszot-geczy-dorottyat.htmlHavas Henrik az ATV-n futó Henrik angyalaiba hívta meg beszélgetni Géczy Dorottyát, ahol a művésznő a férjeiről is mesélt. TV + SztárokOrigoKözöttük már biztosan ott van A Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161031-a-konyhafonok-gyoztese-kozuluk-kerul-ki.htmlA középdöntő első része hétfő este lezárult és ismét két versenyzőtől búcsúzott a zsűri, így már csak 10-en küzdetnek a tízmillió forintért. TV + Sztárok--VV8: Soma teljesen kiborult - Elvesztette Evelinthttp://www.life.hu/sztarok/20161101-valovilag8-soma-kiborult-hogy-evelin-kiesett-a-valosagshow-bol.htmlAhogy azt megírtuk, szoros párbajt láthattak a nézők VV Evelin és Ati között vasárnap este. A villába a fiú térhetett vissza: akit csak barátja, Dávid és Mici várt vissza. A lány benti párja, Soma összetört. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.