Emlékeztek még Karsai Zitára? Így él most a Megatánc versenyzője

Karsai Zita Megatánc táncos Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó néhány éve Németországba költözött turnézik, táncot tanít a híresség. 

"Több energiám van, mint tíz éve. Nem égtem ki, és itt nem az életkorod, hanem a teljesítményed számít - mondta el Karsai Zita, és hozzátette, Magyarországon hasonló életkorban a hazai táncosok már leszállóágban vannak, ő pedig ezerrel pörög: napi szinten táncot tanít és hamarosan négynapos turnén fog résztvenni egy német slágerénekessel.

"Nem kell agyondolgoznom magam, hogy színvonalasan élhessek. Végre kiegyensúlyozott vagyok" - tette hozzá a táncosnő, aki gyakran hazautazik szeretteihez.

Forrás: Facebook/ Karsai Zita

VV8: Krisztián hátulról hatolt Micibe (18+) - Kemény videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161105-a-valovilag8-krisztian-micivel-szexelt.htmlMár megszokhattuk, hogy Mici és Krisztián minden nap szexelnek a Villában, és már az sem érdekli őket, hogy a többiek eközben a hálóban alszanak.TV + SztárokOrigoVV8: Tivy megzavarta Krisztiánt a kézimunkában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161105-valovilag8-tivy-megzavarta-krisztiant-es-micit.html Krisztián a hálóban esett neki Micinek, pontosabban a lány kényeztetésének, Tivy azonban rosszkor volt rossz helyen, így félbe kellett szakítani a lány kielégítését. TV + SztárokOrigoHajdú Péter: "Tudom, menjek az anyámba"http://www.life.hu/sztarok/20161105-hajdu-peter-las-vegasi-fotoja.htmlLas Vegasból töltött fel a Facebookjára fotókat néhány napja Hajdú Péter. A képeket pedig nem akármilyen hashtaggel látta el. Cinizmusból jeles. TV + SztárokOrigoVV8: Egész családja drukkolt Evelin kieséséért - Lejáratta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20161105-valovilag8-evelin-csaladja-attinak-drukkolt-a-parbajon.htmlA ValóVilág legutóbbi párbaja után is felmerült a nézőkben a kérdés: miért nem ment el szurkolni lánmyának Evelin anyukája. Most kiderült: a család egyik tagja sem szerette volna, ha a lány megy vissza a villába. TV + Sztárok--"A bulizás és a csajozás elvette Petics Kristóf eszét"http://www.life.hu/sztarok/20161104-az-x-faktorbol-kizart-petics-kristofrol-puskas-peti-beszelt.htmlNagy port kavart az elmúlt napokban Petics Kristóf kizárása az X-Faktorból. Mint ahogy bizonyára ti is tudjátok, az élő show-kba is bejutott fiú verekedett, ezért az RTL Klub úgy döntött, nem szívesen látja a műsorban. Petics most a Facebook-oldalán tombol, ügyével kapcsolatosan volt versenyzőtársai is megszólaltak. TV + Sztárok--Megadta a módját Halloweennek Majka és kis családjahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-majka-dundika-es-a-fiuk-igy-halloweeneztek.htmlA műsorvezető-rapper az Instagramon mutatta meg, mennyire cuki a családja Halloweenkor is. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.