Luxus a köbön – Vajna Timi kényelmét külön személyzet biztosítja

Forrás: Instagram/Vajna Tímea -
Vajna Timi Andy Vajna felnőtt személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen luxusról csak Hollywoodban hallani, valamint Vajna Timiéknél.

Vajna Timi hétköznapjai elég zsúfoltak, ezért sokszor nem marad ideje az olyan tipikus női szerepek ellátására, mint a főzés vagy a takarítás. Ráadásul esténként rendszeresen fogadnak vendégeket Andyvel, így bőven van tennivaló a ház és a konyha körül.

Vajna Tímea Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Ám Timi nem marad egyedül a rengeteg feladattal, mert minderre tart egy saját személyzetet. Bejárónőt és házvezetőnőt, akik azért dolgoznak, hogy tisztaság és finom ízek fogadják a betérőket.

Vajna Timi Forrás: Facebook/Vajna Timi

„Van bejárónőnk és egy házvezetőnőnk, ők szolgálják fel az ételeket és italokat, ha nagyobb vendégsereg érkezik. De én magam is bemegyek a konyhába, amikor csak kell. Viszont a takarításra nem jut elég időm. Csak a mosásba szólok bele, mivel annyira szeretem az öblítő illatát, hogy ennek az adagolását nem hagyom másra" – mesélte a mindennapjait a Hot! magazinban.

Cynthia Dictator megdöbbentő dolgokat teszhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-a-kulonckodo-fiatal-muvesz-most-is-meglepett-minket.htmlCynthia Dictator ismét egy furcsa újdonsággal rukkolt elő. TV + Sztárok--Robbie Williams 4 éves kislánya tetoválást akar!http://www.life.hu/sztarok/20161117-robbie-williams-4-eves-lanya-tetovalast-akar.htmlRobbie Williams 4 éves kislánya különös kéréssel állt a szülei elé. Teddy megirigyelte édesapja testén látható tetoválásokat, és kitalálta ő is szeretne egyet méghozzá karácsonyra. Az édesanyja nincs elragadtatva... TV + SztárokOrigoElviselhetetlen sztárok, akiktől mindenki falra mászik http://www.life.hu/sztarok/20161115-sztarok-akikkel-utalnak-dolgozni-megkeseritik-a-forgatast-shia-labeouf-es-gwyneth-paltrow.htmlMindannyian szeretnénk azt hinni, hogy kedvenc sztárunk nemcsak a filmekben, de a való életben is roppant kedves. Ám a látszat néha csal! Számos hollywoodi hírességről terjednek olyan történetek, amelyek felfedik valódi énjüket. A következő összeállításunkban olyan ismert embereket vettünk górcső alá, akik már többször is csináltak botrányt egy-egy forgatás alatt. TV + SztárokAFPBarátnőkből ellenséggé váltak a színésznők: vége a jó kapcsolatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-baratnokbol-ellensegek-lettek-a-megtort-szivek-szinesznoi.htmlFeljelentette volt kollégáját a Megtört szívek egykori színésznője, méghozzá verbális bántalmazás vádjával. Nürgül Yeslicay mellett a legtöbb kollégája kiáll, de egyikük arra sem hajlandó, hogy beszéljen vele. TV + Sztárok--Puskás Peti majdnem elveszítette élete szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-puskas-peti-es-szerelme-a-szakitas-szelen-alltak.htmlA nyár fordulópont elé állította Puskás Petit és szerelmét. Úgy tűnt, hogy az elkövetkező időket már nem együtt fogják tölteni. TV + Sztárok--Nem engedi vezetni férje Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-madai-vivien-nem-vezetheti-ferje-autojat.htmlFérje nem engedi, hogy a műsorvezető a volán mögé üljön. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.