Jóra fordult a Rubint Réka által megmentett hajléktalan élete

Forrás: Szabó Gábor/Origo -
Rubint Réka hajléktalan munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegszer találkozott egy üzlet előtt a hajléktalan Józsi bácsival Rubint Réka és elhatározta, felkutatja a családját. Sikerült is, így 10 év után találkozhatott édesanyjával a férfi, akinek azóta jóra fordult a sorsa. Munkát is kapott!

Rubint Rékának megesett a szíve egy középkorú hajléktalan férfin, akivel sokszor találkozott egy üzlet előtt. Bár a fitneszlady többször is adott ennivalóra pénzt Józsi bácsinak, úgy érezte, ennél többet is tehet az otthontalanért. Elhatározta, hogy felkutatja családját, és sikerrel járt! Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, körülbelül egy hónappal ezelőtt került sor a nagy találkozásra.

Jóra fordult a Rubint Réka által megmentett hajléktalan élete Forrás: Szabó Gábor/Origo

10 év után először találkozhatott József édesanyjával Tiszadadán. A megható egymásra találásról is beszámolt Rubint Réka, aki most közzétette, hogyan alakult az elmúlt egy hónapban az egykor hajléktalan férfi sorsa. Kiderült, hogy azóta már munkát is kapott József! Réka erről egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatta rajongóit, akiknek szívét újra megmelengette a férfi története.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.