Istenes Bencéék bulizni mentek a hétvégén

fotó Csobot Adél Istenes Bence család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal pár bulizni indult a hétvégén, hogy egy kicsit kipihenjék a napi feladatokat. Erről egy közös fotót is csináltak. 

"Megpörgetem a szerelmem az éjszakában" - írta a fotó mellé Bence, aki a jelek szerint nagyon büszke a családjára. A fiatal édesapa és kedvese szombaton indultak útnak, hogy egy kicsit kettesben lehessenek. Persze a rajongók azonnal kedves szavakkal halmozták el őket, ám voltak olyanok is, akik feltették a szokásos kérdést: "Hol a gyerek?". Mint minden embernek, úgy nekik is szükségük van kikapcsolódásra, így biztosan jó helyen volt a kis Nátán.

megporgetem a szerelmem az ejszakaban ❤️❤️ #saturdaynight #mylove #dance #tincitanci #holagyerek

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Friss fotó Istenes Nátánról: Ezúttal Adél posztolt kisfiáról

Legutóbb Istenes Bence mutatta meg, milyen egy átlagos reggele a kisfiával, most pedig Adél osztott meg egy képet gyermekükről.
Kiderült, Brad Pitt miért ivott és szívott Angelina Jolie melletthttp://www.life.hu/sztarok/20161120-brad-pitt-sokat-szenvedett-angelina-jolie-mellett-errol-nyilatkozott-egy-szineszno.htmlChelsea Handler nem rejtette véka alá a véleményét és egy nyilvános eseményen durván beszólt Angelina Jolie-nak. TV + Sztárok--Így fest Angelina Jolie a válás után http://www.life.hu/sztarok/20161120-angelina-jolie-eloszor-szerepelt-a-valas-utan-foto.htmlA sztár először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pittel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt. TV + Sztárok--Hoppá! Donald Trumpnak megvolt Sarka Kata?http://www.life.hu/sztarok/20161120-sarka-katanak-megvan-az-uj-amerikai-elnok-donald-trump-mobilszama.htmlHajdú Péter válófélben lévő nejének, Sarka Katának megvan az új amerikai elnök, Donald Trump mobilszáma. Ez azért nem semmi. TV + SztárokOrigoVV Vivi: "Nagyon kikészít, és összeér a seggem. Csattan, amikor leülök"http://www.life.hu/sztarok/20161119-valovilag-8-12-het-aranykopesek-a-villabol.htmlA ValóVilág powered by Big Brother tizenkettedik hete zajlik, a szerkesztők pedig próbálják a legtöbb elmés szállóigét és elszólást összegyűjteni. A sötétség villájában ezen a héten is brillíroztak.TV + Sztárok--Hosszú Katinka elérte, amit akarthttp://www.life.hu/sztarok/20161119-hosszu-katinka-magyar-uszono-vegre-elerte-amit-akart.htmlHosszú Katinka, aki a héten nyílt levélben szólította fel a Magyar Úszószövetség elnökét, Gyárfás Tamást a lemondásra, végre elérte célját.TV + Sztárok--Forgatási románcok, melyekből szerelmek szövődtek http://www.life.hu/sztarok/20161117-sztarok-akik-egymasba-szerettek-a-forgatasokon-harrison-ford-es-carrie-fisher.htmlEgy forgatás közben olykor előfordul, hogy a két főszereplő között nemcsak a filmvásznon, de a való életben is izzik a levegő. Az elmúlt években több olyan sztár is egymásra talált, akik összeházasodtak egy közös munka után, sőt gyermekük is született. Most te is megnézheted, kik szerettek egymásba filmezés közben! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.