Tess Holiday nem akadt ki azon, hogy bálnaként ábrázolták

Tess Holiday sztárok plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess Holiday nem az a fajta nő, akit könnyen meg lehet bántani egy-egy megjegyzéssel. A plus size modellt a legutóbbi gonoszkodás sem keserítette el, sőt!

A legtöbb nő megsértődne azon, ha megkapná, hogy úgy néz ki, mint egy bálna - Tess Holidayt mindez azonban hidegen hagyja.

A lány nemrég a Photoshop áldozata lett, valaki ugyanis bálnát csinált a 31 éves, kétgyermekes anyukából.

Tess a közösségi oldalán is megmutatta a fotót, bebizonyítva, hogy ő bizony nem fél a trolloktól, sőt - a bántást arra használja fel, hogy másoknak segíthessen. Valaki ugyanis bálnatestet retusált a modellnek. A képhez a troll azt írta: "Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki így látom?" - ezzel Tess nem épp vékony idomaira utalt a gonoszkodó.

A plus size modell azt válaszolt a fotóhoz, bizony mindig vannak olyanok, akik árnyékot vetnek a ragyogásra, és akármilyen keményen is dolgozik, valaki mindig belerondít, csak mert képtelen megérteni, hogy a plus size vagy kövér lányok is boldogságot érdemelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.