Válnak vagy nem? Egy hét alatt kell dönteniük Hajdúéknak

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December elején kerül sor Hajdú Péter és Sarka Kata békéltető tárgyalására, de még mindig nem tudják, hogy elváljanak-e.

Az utóbbi hetekben úgy tűnt, hogy Hajdú Péter vissza szeretné szerezni a feleségét, és a család sorsa Kata kezében van. Azonban mindketten bizonytalanok, egyikük sem akar igazán pontot tenni a dolgok végére. Az idő azonban sürget, ugyanis december elején kerül sor az első békéltető tárgyalásra.

Egy hét alatt kell eldönteniük, hogy elválnak-e Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Azért nem minden úgy van, mint amilyen képet most Peti fest, én egy-két dologra másként emlékezem. De ezeket egymással kell tisztáznunk, nem az újságok hasábjain. Valóban előbb-utóbb dönteni kell, sőt inkább előbb. Szerintem december elejéig el kell határoznunk, hogyan tovább, azaz egy hetünk van körülbelül. Most még mindketten sodródunk, egyikünk sem akarja kimondani, hogy mi lesz a vége. Nem tudom az okát, hogy ez miért van így, de mindketten a másikra várunk" - nyilatkozta Sarka Kata Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.