ValóVilág 8: Mici szégyenkezett rengeteg szexvideója láttán

Forrás: Rtl2/Való Világ -
VV Mici szexvideó ValóVilág powered by Big Brother szégyen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág hármas párbaja Mici és Zsolti számára végződött vereséggel. Ez azt jelenti, hogy több szexjelenet egyelőre nem lesz a villában. Mici idekint szembesült azokkal a videókkal, amiken Krisztiánnal töltött forró éjszakáik minden momentuma látható, és nem volt büszke.

Zsolti és Mici esett ki a ValóVilág hármas párbajából. A lány villabeli partnere, Krisztián így egyedül maradt a luxusbörtönben, és szomorúan vette tudomásul, hogy ezentúl nem nagyon lesz kivel hancúroznia. Micinek idekint pedig szembe kellett néznie azzal a sok-sok felnőtt-tartalommal, amit bent töltött éjszakái során szolgáltatott.

Mici majd' elsüllyedt a rengeteg szexvideója láttán Forrás: Rtl2/Való Világ

"Mi ez a sok 18-as karika a videókon? Én esküszöm, nem tudok ilyen sokról" – mondta Mici, amikor meglátta szexvideóiknak számát. Meglepődött azon, hogy ilyen sokszor bújtak ágyba, de őt inkább az zavarta, hogy az ilyen felvételeken világosan látszik, mennyire meghízott. "Azt a leborult, mekkora sonkám van! Megmondom őszintén, ezt nem így terveztem. Nagyon zavarban vagyok, erre nem tudok mit reagálni. Fent van, megtörtént, sajnálom, ezzel már nem lehet mit kezdeni.

Nem elsősorban azzal van a probléma, hogy szexeltünk, hanem azzal, hogy húsos vagyok,

és én ezt nem akarom látni. Szerintem én ma nem akarok talizni apuval"mondta Mici a Blikknek. Hozzátette, a híresztelésekkel ellentétben anyukájával mindent megbeszéltek, és nincs köztük semmilyen harag a történtek miatt.

Mici bevallotta Krisztiánnak, hogy prosti volt

Baj van a paradicsomban: úgy látszik, Mici és Krisztián kapcsolata mégsem állt olyan biztos alapokon. A lány nagy titkot vallott be szerelmének, amit természetesen az egész ország hallott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.