Mariah Carrey újra szerelmes? Szexi táncos csavarta el a fejét

Mariah Carey szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey néhány héttel ezelőtt szakított vőlegényével, a milliárdos üzletemberrel. Úgy tűnik a gyászidőszak gyorsan letelt, hiszen a díva már mással nyaralgat festői tájakon.

Mariah Carey alig néhány hete szakított vőlegényével, akivel már az esküvői elkőszészületek kellős közepén álltak. A kapcsolat végét állítólag az jelentette, hogy a férfinek nem tetszett Mariah féktelen költekezése és túlságosan is fényűző élete.

A díva nem töltött túl sok időt szomorkodással, ugyanis a pletykák szerint már egy ideje szexi táncosával vígasztalódik, sőt még nyaralni is együtt mentek...

Bryan Tanaka, az énekesnő egyik háttértáncosa, kivel már számos alkalommal összehozták a sztárt. Most azonban úgy tűnik, hogy tényleg többről lehet szó, mint egyszerű munkakapcsolatról. A 46 éves énekesnő és a csapata Hawaiira utazott koncertezni, és egy kicsit szórakozni. Ekkor

látták nyilvánosan csókolózni Bryannel.

Szemtanúk, és közeli ismerősök bevallása szerint annyira egymásba vannak habarodva, hogy egy percet sem töltenek a másik nélkül.

„Mindenhová szorosan összesimulva mentek. Boldogan úszkáltak az óceánban, játszottak egymással, mintha csak táncolnának, majd kézen fogva andalogtak a vízparton. Láthatóan jól szórakoztak, miközben hangosan nevetve fröcskölték egymást vízzel." - mesélte az egyik szemtanú a DailyMail-nek.

Nem is csoda, hogy Mariah odavan a 33 éves táncosért, hiszen a férfinak kifogástalan alakja van, tökéletes kocka hasa, és természetesen különlegesen jó mozgása is.

Nézd meg Mariah szexi választottját:

Aloha Hawaii!!! Got leid first thing when I landed!!! #Mahalo #BryanTanaka #MuchLove

Bryan Tanaka (@bryantanaka) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.