Magyar Úszó Szövetség Gyárfás Tamás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka közösségi oldalán tette közzé közleményét, melyben leírja, minek kell lennie a következő lépésnek Gyárfás Tamás lemondása után. Az úszónő szavait változtatás nélkül közöljük.

'A tegnap reggeli események egy új korszak kezdetét jelentik. Egy olyan korszakét, ahol a szakmaiság és a magyar úszósport érdeke minden eddiginél előbbre való lehet, ahol nincs helye félelemnek és bizonytalanságnak. Hazánk összes úszója, a felkészülésüket segítő edzők, szakemberek lehetőséget kaptak arra, hogy együtt, korlátok és gátak nélkül dolgozhassanak azon, ami valójában a feladatuk. Egy olyan változás következhet, ami az épp úszni tanulóktól egészen a tekintélyes szakmai múlttal rendelkezőkön át mindenkinek teret és - nem utolsó sorban - reményt adhat arra, hogy számításba vegyék a véleményüket, problémáik a megfelelő figyelmet kapják és segítsék őket a megoldáshoz vezető úton.

A magyar úszósport megmutatta, hogy a vészterhes időkben olyan összefogásra képes, ami eddigi történetében páratlan.

A teljes megújuláshoz elengedhetetlen, hogy a jövőben bekövetkező változások beivódjanak az úszás mindennapjaiba, mert a rendszerszintű problémák nem szűntek meg az elnök távozásával. Továbbra is égető szükség van a hatáskörök tisztázására, átlátható szabályokra, megfelelően alátámasztott válogatási- és forráselosztási elvekre, az edzőtáborok hozzáférhetőségének racionalizálására. Óriási feladat áll még a magyar úszósport képviselői előtt, mert az eddigi kultúrát fel kell váltsa egy demokratikusabb működés. A mai nap mindannyian vegyünk egy nagy lélegzetet, és folytassuk együtt azt a megfeszített, alázatos és kemény munkát, aminek célja a 2017-es Budapesti Világbajnokságra való felkészülésen túl az, hogy a magyar úszósport az őt megillető helyen, a világ élvonalában maradjon.

Mutatjuk Kiszel Tünde 2017-es falinaptáráthttp://www.life.hu/sztarok/20161201-kiszel-tunde-2017-es-falinaptara-16-alkalommal-jelent-meg.htmlKiszel Tünde 16-ik alkalommal adta ki magáról szóló falinaptárát.TV + SztárokOrigoJennifer Aniston szexelt már repülőnhttp://www.life.hu/sztarok/20161201-jennifer-aniston-bevallotta-hogy-szexelt-mar-repulon.htmlJennifer bevallotta, hogy pilótával, másod pilótával és légiutas-kísérővel is került már szexuális kapcsolatba. TV + Sztárok--Istenes Bence kalapáccsal rombolt az RTL stúdiójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161130-istenes-bence-pelenkaban-es-atletaban-szerepelt-az-rtl-uj-musoraban.htmlPénteken láthatjuk az RTL Klubon és az RTL Spike-on a Playback Párbaj című műsort. Istenes Bence és Puskás Peti lesznek a párbajozók, akik meghökkentő szerelésben próbálják elkápráztatni a közönséget. TV + SztárokOrigoKiss Ramónát nem érdekli, mennyi pénze van egy férfinakhttp://www.life.hu/sztarok/20161201-kiss-ramona-parvalasztasrol-csak-a-szivere-hallgat.htmlFéltve őrzi magánéletét Kiss Ramóna, de azt elárulta, hogy a karrierje sosem fog a családalapítás útjába állni, de úgy tűnik számára még nem jött el az a pillanat. Azt viszont tudja, hogy egy párválasztásnál csak a szívére hallgat, és nem érdekli, milyen vastag az illető pénztárcája. TV + SztárokOrigoNem találja párját a gyermekvállaláshoz Nagy Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-nagy-adri-gyereket-szeretne-de-nincs-kinek-szulni.htmlAmikor volt kapcsolata, akkor nem lehetett szó babázásról. Most viszont belevághatna a gyerek projectbe, de nincs hozzá partnere. TV + Sztárok--Puzsér Róbert komoly párkapcsolatban él és rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-puzser-robert-maganeleterol-vallott.htmlPuzsér Róbert megváltozott, ez már az első pillantásra is világosan látszik. Ami viszont nem ilyen egyértelmű az az, hogy nemcsak külső átalakulás történt, hanem belső is. Ennek köszönhetően sok minden helyreállt az életében, például komoly párkapcsolatban él. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.