Jennifer Lawrence szája kifejezetten büdös

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Jennifer Lawrence szájszag sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence Hollywood egyik A listás csillaga, az egyik legfoglalkoztatottabb színésznő az álomgyárban, aki ma már azt is megengedheti – és meg is engedi – magának, hogy a filmbeli csókjelenetek előtt mindenféle büdös ételt fogyasszon. 

Jennifer Lawrence aztán megválogatja, kivel csókolózik a filmvásznon. Ha egy pasi nem nagyon mozgatja meg, akkor hajlamos a csókjelentek előtt olyanokat enni, amiktől nem lesz éppen rózsaillatú a lehelete. Így tett az Éhezők viadala filmek forgatásán is, ahol partnerei,

Josh Hutcherson és Liam Hemsworth szinte rettegtek a csókjelenetek előtt.

Jennifer Lawrence Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Persze ez nem nagyon tetszett a partnereinek: a sármos Hemsworth fiú 2014-ben fel is emlegette a dolgot Jimmy Fallon műsorában. „Imádom Jent, jó barátok vagyunk, de rémes volt, hogy fokhagymát és halat evett minden csókjelenet előtt.”

Persze néha JLaw is összekapja magát: az Amerikai botrány-ban Christian Bale-lel smárolt, ott bezzeg mentolos cukrot szopogatott, amikor csókra került a sor. Ez ám a kivételezés!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.