Debreczeni Zita és Gianni már készülődnek az esküvőre

Forrás: Instagram/Zitadebreczeni -
esküvő Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy Gianni elszánta magát a nagy lépésre, és megkérte Debreczeni Zita kezét. A fiatal pár így már nemcsak a karácsonyra, hanem az esküvőre is készülődik.

Már két éve annak, hogy Gianni és Debreczeni Zita lebuktak kapcsolatukkal. Akkor egy szórakozóhelyen látták meg őket, bár még titkolták szerelmüket. Azóta sok minden megváltozott, például olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy Gianni feltette a nagy kérést is. A fotós Instagram-oldalán mutatta meg örömmel gyönyörű eljegyzési gyűrűjét követőinek, így aztán a pár már nemcsak a karácsonyra, hanem az esküvőre is lázasan készülődik.

Debreczeni Zita és Gianni már tudják, mikor lesz a nagy nap Forrás: Instagram/Zitadebreczeni

Az időpontot például már kitűzték, ugyan Zita nem árulta el, hogy mikor lesz, de azt tudjuk mikor nem: valószínűleg 2017 nyara nem tartozik az esélyes időpontok közé. "Tervezzük persze, már a leánykérés után szóba került, hogy mikor legyen a nagy nap. Már kitaláltuk, elterveztük, már szervezés alatt van" - árulta el Zita az életmódcsatorna reggeli műsorában.

Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Vajna Timi fehérneműs fotóitól forró az internethttp://www.life.hu/sztarok/20161213-vajna-timi-fehernemus-fotokat-posztolt.htmlVajna Timi elképesztően szexi fotókat villantot az Instagram oldalán. TV + Sztárok--Itthon mától látható a legújabb Star Wars-film, a Zsivány egyes - Egy Star Wars történethttp://www.life.hu/sztarok/20161213-zsivany-egyes-egy-star-wars-tortenet-a-hazai-mozikban.htmlMa már itthon is megtekinthető a legújabb Star Wars-film, ami nemhogy nem okozott csalódást, de eddig egyenesen felülmúlta a rajongók várakozásait. Aki látta már, az nagyszerű filmként írta le a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet. TV + SztárokOrigoPintér Tibor fogadásból elvesztette szexepiljéthttp://www.life.hu/sztarok/20161213-pinter-tibor-sotetre-festette-a-hajat.htmlPintér Tibor elveszített egy fogadást, melynek köszönhetően muszáj volt bevállalni a hajfestést. TV + SztárokOrigoNicole Scherzinger részegen lépett színpadra http://www.life.hu/sztarok/20161213-nicole-scherzinger-reszeg-volt-az-x-faktor-dontojeben.htmlBár a sztár évek óta az angol X-Factor mentora, a jelek szerint nem tudja, hogyan kell viselkedni egy élő show alatt. TV + Sztárok--Milliárdos nőre csapott le Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20161213-stohl-andras-a-valotarsakban-gazdag-not-szedett-fel.htmlStohl András jobban átgondolta az anyagi helyzetét, és rájött, hogy kell neki egy pénzes nő, aki kihúzza a csávából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.