menyasszony gyűrű Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos fotós repes a boldogságtól, hiszen végre gyűrű került az ujjára. 

Megvan a napi örömhír: Gianni eljegyezte Debreczeni Zitát! Minderről a modell egyik Instagram-bejegyzése tanúskodik: a képen Zita a kezében tartja kedvese könyvét, sőt a hashtagek közé becsúszott a "bride", azaz menyasszony szó. Emellett a gyűrű is jól látható a képen, szóval teljes a boldogság. Gratulálunk!

Gratulàlok @gianniannoni! Nagyon büszke vagyok ràd!!! ❤ #gianniannoni #olaszulennijo #book #bride

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Ők Hollywood leghíresebb biszexuális sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20161114-leghiresebb-biszexualis-sztarok-felvallaljak-a-massagukat-angelina-jolie.htmlA 21. században nem igazán kell titkolni, ha az ember az átlaghoz képest teljesen más életet él. Hatalmas erővel bír, ha például egy-egy fontosabb ember, közszereplő vagy híresség fel meri vállalni vonzalmát egy azonos nemű ember iránt. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak, főleg szexuális téren. TV + Sztárok--Szabó Zsófi csatornát válthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-szabo-zsofi-masik-csatornan-vezeti-a-playback-parbajt.htmlDecembertől másik csatornán is láthatjuk Szabó Zsófit, ő lesz ugyanis Gáspár Laci mellett a Playback párbaj nevű produkció műsorvezetője. A szórakoztató produkciót az RTL Spike csatornán lehet majd figyelemmel kísérni. TV + Sztárok--Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs? Kiderült, mi van köztük!http://www.life.hu/sztarok/20161115-sarka-kata-elarulta-mi-koze-van-dzsudzsak-balazshoz.htmlSarka Kata egyáltalán nem titkolózott, szelfit is készített a vasárnapi Magyarország–Andorra focimeccsen. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon miért izgult Kata a lelátón a csapatért, a műsorvezető azonban választ adott erre a kérdésre.TV + Sztárok--Új hajszín! Megváltoztatta külsejét Sarka Kata: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161114-uj-hajszinnel-rukkolt-elo-sarka-kata.htmlSarka Kata szinte mindenhogy bomba jól néz ki, de most különleges lépésre szánta el magát. TV + Sztárok--Majka keze verekedés közben sérült meghttp://www.life.hu/sztarok/20161114-majka-elegedett-a-sztarban-szar-vegeredmenyevel.htmlMajkát a Life.hu riportere, Domszky László kérdezte a Sztárban szár alakulásáról. A műsorvezető őszintén válaszolt, még a kezén keletkezett sebekről is szívesen mesélt. TV + Sztárok--Veréb Tamás nyerte a Sztárban sztár negyedik évadát http://www.life.hu/sztarok/20161113-sztarban-sztar-negyedik-evadat-vereb-tamas-nyerte-gyoztes.htmlHatalmas volt az izgalom, hiszen három nagyszerű énekes állt a színpadon: Nagy Adri, Kocsis Tibor és Veréb Tamás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.