Tilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-ért

Forrás: Fórum Hungary -
Star Wars Cseh László Tilla rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket.

Hosszú éveket kellett várni arra, hogy a Star Wars trilógia folytatódjon. Azonban amióta a Disney megvásárolta a film jogait, a rajongók már a második új részt is megtekinthették, méghozzá tegnap, a hazai premieren. Természetesen a Life.hu riportere is a jeles eseményen járt, rengeteg sztárral egyetemben, akiket ki is faggatott arról, miért szeretik annyira ezeket az űrbéli történeteket.

Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet Forrás: Fórum Hungary

Pataki Zita elmesélte, hogy őt a férje vezetette be a Star Wars világába, előtte nem igazán érzett késztetést arra, hogy akár egy részt is megnézzen, azóta viszont, hogy kicsit párja szemével látta a sztorit, már rajongovó vált.

Tilla és Cseh Laci is hasonló véleményen vannak, bár ők gyerekkoruk óta imádják Luke Skywalker és a Jedi lovagok történeteit. Az olimpikon úszó például egy új pólót is beszerzett a premierre, hogy abban izgulhassa végig a Zsivány egyest.

Itthon mától látható a legújabb Star Wars-film, a Zsivány egyes - Egy Star Wars történet


Ma már itthon is megtekinthető a legújabb Star Wars-film, ami nemhogy nem okozott csalódást, de eddig egyenesen felülmúlta a rajongók várakozásait. Aki látta már, az nagyszerű filmként írta le a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.