Demjén Ferenc nem tudja feldolgozni barátai halálát

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Somló Tamás Demjén Ferenc barát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 70. születésnapját Demjén Ferenc, de napját munkával tölti. Sok baráttól kellett elbúcsúznia, akiknek halálát nem tudja feldolgozni. Köztük van Somló Tamás is, akivel különleges viszonyt ápolt.

Ma 70 éves Demjén Ferenc, de nem ünnepli meg a születésnapját. Elmondása szerint ilyenkor mindig munkával, koncertezéssel telik a napja, ma sem lesz ez másként. Különösképpen sosem ünnepelte a születésnapját, persze az mindig jól esik neki, ha a barátai és a rajongók megemlékeznek róla.

Demjén Ferenc nem tudja feldolgozni barátai halálát Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Nem igazán szoktam ünnepelni a születésnapomat, de nagyon jó érzés, amikor a barátaim, a rajongók gondolnak rám és érzem a törődésüket" - mondta a Borsnak Demjén Ferenc, akit sajnos egyre kevesebb barátja tud felköszönteni. Nagyon sok jó ismerősétől kellett elbúcsúznia az idén, köztük Somló Tamástól is, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápolt. "Az én generációmra sajnos rájárt a rúd ebben az esztendőben. Somló, Laux és még sok barátom örökre elment. Kifáradtunk talán. A megmaradt barátokkal az utóbbi hónapokban a legtöbbször a temetéseken találkoztam.

Nekem ők olyanok voltak, mint a családtagjaim. Soha nem fogom tudni feldolgozni a halálukat. Ezt nem lehet feldolgozni!

Somlóval évtizedekig szoros barátságban voltunk. Rengetegszer eszembe jut valami apróságról, vagy látom a tévében, az újságokban, és megrohannak az emlékek" - mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.