hitelügyintéző biznisz Dopeman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég adta közzé a hírt Dopeman, miszerint felhagy a rappeléssel. Már azt is tudjuk, hogy mibe fekteti ezentúl az energiáit! Egy ismerősével közösen hitelügyintézésbe fogtak.

A rajongói néhány hete döbbenettel fogadták a hírt, hogy a rapper visszavonul. Dopeman Facebook-oldalán jelentette be, hogy abbahagyja a zenélést, de arról eddig nem nyilatkozott, mit fog csinálni a jövőben. Nem kellett sokat várni azonban, hogy kiderüljön, mire fordítja ezentúl idejét Dopeman. Bizniszelget az egykori rapper! Barátjával hitelügyintézésbe fogtak.

Dopeman a rappelés helyett hitelügyintézéssel foglalkozik Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"A DopeHitel szolgáltatást egy üzlettársammal csinálom, aki biztosítja a magas színvonalú céges és szakmai hátteret. Én a PR és kommunikációs vonalat viszem. A mai világban a sok lábon állás elengedhetetlen, ha túl akarsz élni. Én vagy 3-4 lábon állok.

Pénzre mindig mindenkinek szüksége van, így hitelre is.

Az üzleti köröm nagyjából ugyanazokból az emberekből áll, akik a zenében körbevesznek: a csibészektől a munkásokon át az egyetemi tanárokig. Eddig mindenféle rétegből jelentkeztek már pénzért, vállalkozók, magánemberek egyaránt" - ecsetelte Dopeman a Borsnak, és azt is elárulta, miért biztos a sikerben. "Mindenre tudunk megfelelő megoldást találni úgy, hogy nem verjük át az embereket, nem szúrunk ki senkivel.

A megbízhatóság élő szobra vagyok,

amikor lett volna lehetőségem eladni magam, akkor sem adtam el. Ez pedig az itthoni üzleti életben óriási hitelességet biztosít számomra" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.