Gábor Zsazsa után ennyit örökölt a férje

Forrás: AFP -
özvegy Gábor Zsazsa hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, volt mit a tejbe aprítania Gábor Zsazsának, melyet most férje élvezhet tovább.

Régebbi információ szerint a 2008-as válságot Gábor Zsazsa bankszámlája is megérezte, de úgy látszik, hogy ennek ellenére sem kellett szűkölködnie az egykori dívának.

Az eredeti nevén Gábor Sáriként született színésznőnek rengeteg közismert mondása van, a többi között ezeknek is köszönheti a hírnevét. A színésznő, akinek összejött az amerikai álom, a közelmúltban, 99 éves korában hunyt el szívroham következtében.

Gábor Zsazsa szép vagyont hagyott a férjére Forrás: AFP

Nem sokkal ezután kiderült, hogy Zsazsa

6 milliárd forintnak megfelelő összeget hagyott

férjére, Frédéric von Anhaltra, aki így kommentelte a híreket:

"Az életem hátralévő része be van biztosítva. De akkor is be lett volna, ha a feleségem köztünk marad. Egyedüliként teljes jogkörrel kezelhettem a vagyonunkat" - írta meg a Bors.

Főleg, hogy a férfinak ezen kívül is van bőven bevétele, ugyanis egy amerikai csatorna folyamatosan ismétel egy sorozatot, melyben elhunyt felesége szerepel, vagyis ezért rendszeres összeg illeti az özvegy Frédéricet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.