Gáspár Laci ezentúl nemcsak énekel! Vendéglősnek állt a zenész

Forrás: RTL Sajtóklub -
étterem vendéglő Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Be szeretné biztosítani családja jövőjét Gáspár Laci, így már nem csak az éneklésből tartja fenn magát. Bisztrót nyitott az énekes, mivel úgy gondolja, fontos, hogy több lábon álljon.

Minden lelkesedését és szabadidejét új bisztrójára fordította Gáspár Laci, melyet Kecskeméten nyitott. A helyet egy korábbi tulajdonostól vette át. Bár a név a régi maradt, a belső terek megváltoztak, Laci ízlését tükrözik. Még bőven van munka az étteremmel, de Laci nem bánja, mivel szerinte fontos, hogy az ember több lábon álljon. Így ráadásul családjának is segíthet, például munkát adhat szakácsnak tanuló húgának.

Gáspár Laci vendéglősnek állt Forrás: RTL Sajtóklub

"Egyelőre több a ráfordítás, mint a haszon, de nem azért csinálom, hogy gyorsan meggazdagodjak belőle.

Hosszú távon gondolkodom, most már három gyermekem van, szeretnék több lábon állni,

és jó lehetőséget látok ebben a helyben. Régi álmom volt, hogy legyen egy hely, ahol a barátokkal, családdal össze lehet jönni. Jókat eszünk, iszunk, zenélünk és beszélgetünk. Ez most megvalósulni látszik, aminek nagyon örülök, úgy érzem, hogy ez a második otthonom. Ráadásul

a húgom szakácsnak tanul, boldoggá tenne, ha a jövőben tudnék neki munkát biztosítani.

Persze sok tennivaló van még a bisztróval, hogy életképes maradjon, és ne vigye, hanem hozza a pénzt" - mondta a Blikknek Laci, aki rendszeresen szervez eseményeket a helyre, de ő is fel szokott ott lépni.

Kapócs Zsókát beperelné az egyik állatvédő alapítványhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kapocs-zsokat-beperelne-egy-allatvedo-alapitvany.htmlEgy Rudolf nevű, megkötözött lábú lovat akart mindenki megmenteni, de az ügyből hatalmas félreértés és botrány kerekedett. Zsókát a Facebook-oldalán ócsárolják félrevezetés miatt, míg az egyik alapítvány jogi útra terelné a dolgot. TV + Sztárok--Puzsér Róbert nekiment Vágó Istvánnak: médiahazugságnak tartja a kvízmesterthttp://www.life.hu/sztarok/20161230-puzser-robert-mediahazugsagnak-tartja-vago-istvant.htmlAz éles nyelvéről és kemény kritikáiról ismert Puzsér Róbert karácsonyi műsorában Vágó Istvánról mondta el a véleményét. Szerinte a műsorvezető kvízműsorokban folytatott munkája egyszerűen egy médiahazugság, pontosabban Vágó István maga a médiahazugság. Természetesen a válasz sem maradt el, Puzsért médiabohócnak titulálta a kvízmester. TV + Sztárok--Liz Taylor lenyúlta Debbie Reynolds férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-liz-taylor-lenyulta-debbie-reynolds-ferjet-eddie-fishert.htmlNem csak a földi halandóknál, de bizony a sztároknál is előfordul, hogy két barátnő egy pasi miatt ugrik egymásnak: így volt ezzel anno Liz Taylor és Debbie Reynolds is. TV + SztárokAFPKembe Sorel elköltözött Kondákor Zsófitólhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kembe-sorel-es-kondakor-zsofi-szakitottak.htmlNagy szerelemnek indult az övék, nemrég azonban kiderült, már jó ideje nincs együtt Kondákor Zsófi és Kember Sorel. TV + Sztárok--Mata Ricsi pontosan tudta, hogy nem fog nyerni, mégis küzdötthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-mata-ricsi-tudta-hogy-nem-o-nyer.htmlKalandos úton jutott végül az X-Faktor élő műsorába Mata Ricsi, aki egészen a fináléig menetelt. Elmondása szerint végig tudta, hogy nem ő lesz a befutó, de ettől még nem adta fel. Meg akarta mutatni ugyanis, hogy mire képes. TV + SztárokOrigoSílécekkel várják az új évet Berkiékhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-berki-krisztian-es-csaladja-a-matraba-utazott.htmlA többi sztárral ellentétben, Berkiék nem menekülnek a hó és a hideg elől, hanem oda utaztak, ahol valódi havazást is lehet látni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.