Kulcsár Edina a családja miatt szeretne esküvőt

Forrás: Instagram/edinakulcsar -
párkacsolat szépségkirálynő Kulcsár Edina vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti és Edina a Hálószobatitkok című műsorban meséltek a magánéletükről. Mint akkor kiderült, a párnak igen kevés dolga van a áz körül...

A világ második legszebb nőjének választott műsorvezető tavaly március óta alkot egy párt Csutival. A nézők többször is bepillantást nyerhettek már a párkapcsolatukba az Édes Élet című műsorban, ám most újabb "titkokra" derült fény.

Kulcsár Edina és Csuti így is boldogok Forrás: Instagram/edinakulcsar
  • Edinát nem zavarja, hogy volt nála dúsabb keblű barátnője Csutinak
  • Akarnak gyereket, de nem most és inkább Csuti akarja
  • Mindkettőjükre a saját anyukája mos, sőt, Csuti anyukája rendet rakni is átjár hozzájuk
  • Edina azt szeretné, ha a dédije ott lehetne az esküvőjükön

Orosz Barbara ezek mellett szóbahozta a gyermekvállalást, az eljegyzést és a házasságot is. Edina leginkább a családja miatt szeretne esküvőt, emellett örülne, ha hamar lenne egy kisbabája, hiszen az édesanyja őt is nagyon fiatalon, 18 évesen szülte.

Havas Henrik: "Engem már nem lehet megvenni"http://www.life.hu/sztarok/20170109-havas-henrik-keresete-bevetelerol-vallott-az-ismert-musorvezeto.htmlA napokban több olyan hír is napvilágra került, melyek szerint Kálmán Olga után újabb műsorvezető hagyja ott az ATV-t, és a Hír TV-hez igazol. Ez hamar cáfolásra került. TV + SztárokOrigoHoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-goldie-haw-nem-tudta-elolvasni-a-szoveget.htmlGoldie Hawn elképesztően szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe-gála vörös szőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni. TV + Sztárok--"Tiszteletlenség" - Zámbó Krisztián kiakadt, nekiment a Sláger FM-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-zambo-krisztian-kiakadt-nekiment-a-slager-fm-nek-hogy-nem-meltattak-jimmyt.htmlA 16 éve elhunyt Zámbó Jimmy fia, Krisztián nehezményezi, hogy a Sláger FM Rádió a január 2-i évforduló kapcsán sem foglalkozott édesapjával. Úgy véli, az énekes többet érdemelne. TV + SztárokOrigoElő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Szandi lánya egy éve szerelmes: Blanka bármikor hazaviheti a párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-szandi-lanya-blanka-szerelmes-az-enekesno-felkeszult-a-nagymamasagra.htmlSzandi lánya már egyáltalán nem kicsi, Blankának egy éve barátja is van. Az énekesnő nagyon örül lánya boldogságának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.