Megszólalt Galambos Lajos felesége, Boglárka

Forrás: Tények -
Galambos Lajos Galambos Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos ellen 2015 szeptemberében indult eljárás vesztegetés és lopás vádjával. A mulatóssztárt akkoriban előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, négy hónapot töltött a börtönben.

A börtönben töltött néhány hónap nagyon megviselte Lagzi Lajcsit és családját is. Bár a bíróság azt a határozatot hozta, hogy megszünteti a sztár előzetes letartóztatását, a nyomozás azóta is tart. Míg a családdal nyaralásukat töltötték,

az ügyészség újra vádalt emelt Lajcsi és felesége ellen.

A mulatóssztár mellett feleségét, Boglárkát is meghurcolták, holott ő pusztán egy áldozat ebben a kialakult helyzetben. Az asszony csendben tűrte a róla és férjéről szóló híreszteléseket, és ebben az embert próbáló időszakban is töretlenül kitartott férje mellett. Most először mesélt őszintén erről a másfél éves megpróbáltatásról a Story magazinnak.

Galambos Boglárka Forrás: Tények

"Bár az elmúlt hónapokban próbáltam elhitetni magammal, hogy talán felébredhetek ebből a szörnyűségből, még mindig nem könnyebbülhetünk meg.

De én nem vagyok bűnöző, ahogy Lali sem, és ezt be is fogjuk bizonyítani!

A csodákban nem hiszek, de az igazságban igen" – mondta Galambos Lajos neje.

A szülők gyerekeiket is felkészítették lelkileg erre a nehéz időszakra, ugyanis otthon is mindennapos téma ez a szörnyű helyzet. Nem engedi, hogy bántsák családját, és igyekszik erős maradni. A börtönbe zárás sem tudta megtörni az erős asszonyt.

"Tudom, miért kerültem 2015-ben tizenkét napra rács mögé, és azzal is tisztában vagyok, hogy most miért vádoltak meg. Nem azért, mert bármit is elkövettem volna. Az igazi ok: én vagyok Lajcsi gyenge pontja, velem próbálják megtörni, de ő nem fog elgyengülni. Küzdünk tovább!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.