Exkluzív videó Klapka György temetéséről

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma kísérték utolsó útjára az Aranyembert. Klapka György 88 évesen távozott.

Klapka György 2017 januárjában, álmában távozott az élők sorából. Miután a Mokkában interjút adott, visszavonult szokásos csendes pihenőjére, de abból már nem ébredt fel.

A Farkasréti Temetőben kísértük utolsó útjára az Aranyembert:

Klapka György búcsúszertartása zártkörű lesz: csak a család és a barátok lehetnek otthttp://www.life.hu/sztarok/20170112-kiderult-milyen-lesz-klapka-gyorgy-temetese-bucsuszertartasa-zartkoru-lesz.htmlSokáig nem lehetett tudni, hogy mikor, és hol lesz Klapka György temetése, de a családnak sikerült megegyeznie a helyszínben. Az is kiderült, hogy milyen szertartást szerveztek az Aranyembernek: akarata szerint cigányzene szól majd a temetésén, de a búcsúszertartáson csak a család vehet majd részt. TV + Sztárok--Nagy a káosz! Nem tudni, mi lesz Klapka zálogházávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-nem-tudni-mi-lesz-klapka-gyorgy-zaloghazaval.htmlKlapka Sandy próbálja kézben tartani a Vámház körút 9. dolgait, ám mivel még az örökösök sem ismerik a végrendeletet, nem tudják, kire hagyta Klapka a vállalkozását. A dolgozók sem tudják, hogyan tovább, a Klapka üzletház pedig a Facebookon szólította fel a a szerződött partnereit, hogy beadott értékeiket vigyék el. TV + Sztárok--Kiderült mikor és hol lesz Klapka György temetése http://www.life.hu/sztarok/20170111-ekkor-lesz-klapka-gyorgy-temetese.htmlÚgy tűnik a család kiválasztotta a helyszínt és az időpontot is. Klapka György végső nyughelye itt lesz. TV + Sztárok--Klapka György zálogházában razziáztak, a családnak nincs ideje szervezni a temetésthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-klapka-gyorgy-temetese-titok-zaloghazaban-felugyelok-razziaznak.htmlKlapka György halálával rengeteg teendő szakadt a családtagok nyakába: annyi az elfoglaltságuk, hogy még rendesen meg sem tudták gyászolni az üzletembert. A zálogházat felügyelők ellenőrzik, miközben a család a temetést szervezné, bár még azt sem tudják, hol fogják eltemetni az Aranyembert. TV + Sztárok--Nyertes Zsuzsát vádolják Klapka György haláláért?http://www.life.hu/sztarok/20170109-klapka-gyorgy-halalaert-sokan-nyertes-zsuzsat-okoljak.htmlÁllítólag a színésznő teljesen véletlenül megütötte Klapka kezét egy mikrofonnal, ami végzetes szövődményeket okozhatott. A színésznő lelkileg összetört, vívódik. TV + SztárokMTIKlapka György végakarata hátborzongatóhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-klapka-gyorgy-vegakaratat-nem-lehet-teljesiteni.htmlAbban reménykedünk, hogy talán mégsem gondolta komolyan a végakaratát Klapka György, mert ez több mint vérfagyasztó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.