Lagzi Lajcsi biztosítási pere véget érhet: peren kívüli egyezséget kötnek

Forrás: tv2 -
egyezség biztosító Lagzi Lajcsi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi perelte biztosítóját mivel az nem fizette meg az őt ért kárt: 2012-ben leégett a magtára, de pénz helyett csalás gyanújával indítottak nyomozást. Lajcsi bíróságra vitte az ügyet, a tárgyalást szerdára tűzték ki, de minden jel arra mutat, hogy sikerül megegyezni a biztosítóval.

Évekkel ezelőtt hatalmas kár érte Lagzi Lajcsit, leégett a magtára. Hiába volt azonban biztosítása a zenésznek, nem kapott pénzt. Helyette csalás gyanújával indítottak ellene eljárást, Lajcsi pedig a biztosítóját perelte be. 135 milliót követelt tőlük. A kitűzött tárgyalásra azonban nem került sor.

Lagzi Lajcsi megegyezhet a biztosítójával Forrás: tv2

A Bors úgy tudja, hogy a biztosító jogi képviselője és Lagzi Lajcsi ügyvédje peren kívül egyeznek meg, ezért nem volt tárgyalás. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen egyezséget kötnek majd a biztosítóval, vagyis, hogy megkapja-e Lajcsi a kért összeget, vagy sem, de az biztos, hogy legalább lekerül egy nagy teher a válláról. "Egyezséget fogunk kötni a február 8-i tárgyaláson. Elmozdultunk a nulláról, ők pedig engednek. A per és ezzel együtt a rendőrségi nyomozás is megszűnik, hiszen nincsen olyan jogalap, ami feltételezi, hogy a biztosítót becsapták" – nyilatkozta a lapnak Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.