Kiderült, ki Sarka Kata új szerelme: Hajdú Péter is tud róla

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már egy ideje biztos, hogy menthetetlen Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, bár sokan szurkoltak nekik, ők a szétválás mellett döntöttek. Sarka Kata teljesen új életet kezdett, és ugyan eddig tagadta, hogy új párja volna, lefotózták egy férfival, aki állítólag az új szerelme. Hajdú Pétert nem lepte meg a hír.

Nem beszéltek arról, miért romlott meg a kapcsolatuk, csak annyi biztos, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter már nincsenek együtt, és valószínűleg nem is lesznek. Kata elköltözött otthonról, és új életet kezdett, ám azt végig tagadta, hogy új kapcsolata lenne, Hajdú Péter állítólagos barátnőjéről azonban gyakran nyilatkozott: "Apránként kezdtem beadagolni a gyerekeknek, hogy az apjuknak új barátnője van, és idővel nekem is lesz új párom"nyilatkozta korábban Kata, és úgy tűnik, ez az idő el is érkezett.

Kiderült, kibe szerelmes Sarka Kata Forrás: Facebook/Sarka Kata

Sokszor röppent fel a hír arról, hogy Sarka Katának is van férfi az életében, a Story pedig azt is tudni véli, hogy ki az újdonsült barát: egy bizonyos B. István nevű üzletember udvarol a műsorvezetőnek. Az állítólagos románcot fotókkal is bizonyította a lap, ráadásul Hajdú Péter is megszólalt a viszonnyal kapcsolatban, bár ő korábban nem akart Kata lehetséges új barátjáról beszélni, most mégis megtette.

"Nem lep meg a hír"

– mondta a magazinnak a tévés. Állítólag Katához esténként érkezik az új lovag, és nagyon sokszor látták már őket együtt.

Sarka Kata közösségi oldalán reagált volt férje reakciójára. Itt elolvasatod a részleteket.

5 világhírű sztár rejtélyes halálesetehttp://www.life.hu/sztarok/20170207-sztarok-halalaval-kapcsolatos-osszefuggesek.htmlMikor egy igazán nagy sztár veszíti életét, elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki egy-egy összeesküvés-elmélet a halálával kapcsolatban, még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy miért hunyt el az illető. Íme öt sztár, akik őrült elméletek áldozataivá váltak. TV + SztárokAFPÍgy változott ketrecharcossá Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170208-ketrecharcossa-valtozott-gaspar-laci.htmlGáspár Laci vérbeli ketrecharcossá változott és bizonyította, hogy modern kori gladiátorként is megállná a helyét a ringben. A Playback Párbaj házigazdája még az ütő- és rúgóerejét is lemérte.TV + SztárokOrigoAlig takarja valami Ónodi Eszter testéthttp://www.life.hu/sztarok/20170208-alig-takarja-valami-onodi-eszter-testet-szaunabol-posztolt.htmlAz Aranyélet színésznője szabadságát tölti, elutazott síelni. A sport mellé természetesen a lazítás is dukál, szaunában fotózkodott. TV + Sztárok--Hoppá! Egy fotón Kasza Tibi és a Másnaposok sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170208-kozos-foton-kasza-tibi-es-a-masnaposok-sztarja.htmlNem semmi! Nem gondoltuk volna, hogy Kasza Tibi még a Másnaposok sztárjával is fényképezkedni fog. TV + SztárokOrigoAlekosz és Kiszel Tünde egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20170208-alekosz-es-kiszel-tunde-egy-par.htmlAz Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük... TV + Sztárok--Gór Nagy Máriát megcsalta egykori férje: “Egy darabig tűrtem”http://www.life.hu/sztarok/20170208-gor-nagy-mariat-megcsalta-egykori-ferje.htmlGór Nagy Mária és Bíró Ica a Mokkában vallottak a nyitott kapcsolatokról, és arról, mi a véleményük a megcsalásról. A színésznő beismerte, őt előző férje megcsalta. Viszonyáról annak idején a karácsonyfa alatt vallott a volt férje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.