Tom Cruise édesanyja meghalt

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl -
halál anya Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után, álmában hunyt el Tom Cruise édesanyja. Mary Lee South 80 éves volt, a szcientológiai egyház is búcsút vett tőle.

Hivatalosan is megerősítették a szomorú hírt, miszerint Tom Cruise édesanyja múlt héten elhunyt. A színész szoros kapcsolatot ápolt anyukájával, aki sokszor kísérte el őt bemutatókra, vörös szőnyeges eseményekre. Mary Lee South álmában hunyt el, 80 éves volt.

Tom Cruise édesanyja elhunyt Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl

A hírek szerint Mary Lee South hosszú betegség után, múlt héten távozott az élők sorából, ám mindeddig nem közölték a nyilvánossággal. A szcientológiai egyház is búcsút vett Tom Cruise édesanyjától, ami nem meglepő, hiszen a színész az egyik legismertebb követője az egyháznak. A szertartáson a világsztár három testvérével tette tiszteletét, valamint néhány közeli barát és családtag volt jelent – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.