Király Viktor és Nagy Réka szakítottak

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Nagy Réka TV2 szakítás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor hosszú szinglilét után jött össze Nagy Rékával, de úgy tűnik, már ennek a kapcsolatnak is vége. A modell az Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy már nem alkotnak egy párt. 

Egy évig nem volt párkapcsolata Király Viktornak, mielőtt összesodorta volna az élet Nagy Rékával. A Star Academy tehetségkutató hozta őket össze, ugyanis a modell volt a háttérműsor műsorvezetője. Nem is titkolták kapcsolatukat, amint elkezdtek pletykálni róluk, felvállalták a szerelmüket. A románcnak azonban vége szakadt, erről Nagy Réka értesítette rajongóit az Instagram-oldalán. Valószínűleg békességben váltak el, ugyanis Király Viktor egy puszit küldő arcocskával, Király Linda pedig egy szívecskével kommentálta a modell kiírását.

Király Viktor újra szingli! Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nem szoktam a magánéletemről beszelni, aki ismer, ezt tudja. Együtt voltunk Viktorral, és

tartozunk Nektek annyival, hogy azt is elmondjuk, hogy már egy ideje nem alkotunk egy párt.

Először és utoljára holnap reggel a Mokkában beszélünk erről Viktorral, én itthonról, Ő New Yorkból. Kicsit fura most ezt írnom ezután, de Boldog Valentin-napot mindenkinek" – írta a lány. Ezek szerint azonban nem véletlen, hogy Viktor egyedül utazott ki Amerikába, bár akkor még azt nyilatkozta, hogy kapcsolatukat biztosan nem kezdi majd ki a távolság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.