Kiss Ramóna műsorvezetőként folytatja tévés pályafutását

Fotó: Polyák Attila - Origo -
műsorvezető Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna most megmutathatja tehetségét műsorvezetőként is, ugyanis a Barátok közt után most új lehetőségek várnak rá. 

Nemrég robbant a hír, hogy 16 év után Kiss Ramóna otthagyja a népszerű sorozatot, így többé nem láthatjuk Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. Azt pletykálták, gyermekáldás van a távozás hátterében, ám Rami ezt megcáfolta.

Ramóna 16 év után távozik a Barátok köztből, de továbbra is tévéképernyőn marad Fotó: Polyák Attila - Origo

Most azonban kiderült, hogy a 32 éves sztár nem tűnik el végérvényesen a tévéképernyőkről, ugyanis az RTL klub műsorvezetői pozíciót kínált fel a számára.

Azt is megtudtuk, hogy Zsófit úgy írják ki a sorozatból, hogy a karakter bármikor visszatérhessen, ha esetleg az élet úgy hozza. Emellett természetesen a színházat sem hanyagolja el, így Rami hétköznapjai továbbra sem lesznek unalmasak – írta meg a Bors.

Andy nélkül költözik külföldre Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170216-andy-vajna-nelkul-koltozik-kulfoldre-vajna-timi.htmlSzeretné megszerezni az amerikai állampolgárságot Vajna Timi, ennek azonban vannak feltételei. 30 hónapot, pontosabban 5 éven át legalább 2,5 évet kell kint töltenie. Tímea Kaliforniába költözik. TV + Sztárok--Klapka György végrendeletét még mindig nem ismerik örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20170216-klapka-gyorgy-vegrendeletet-nem-ismerik-orokosei.htmlMég mindig nem ismerik örökösei Klapka György végrendeletét. Lánya, Sandy szerint édesapja többször módosított az okiraton, így az utolsó pillanatban is. TV + Sztárok--Tóth Gabi lenyugododotthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-toth-gabi-enekesno-mara-lenyugodott.htmlEmlékeztek még arra a Tóth Gabira, aki sos-sok évvel ezelőtt a Megasztár színpadán bemutatkozott? Az énekesnő felidézte ezeket az éveket, és arról is mesélt, mennyit változott azóta. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi és férje, Kis Zsolt kétlaki életet élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-ketlaki-eletet-elnek.htmlSzabó Zsófi és Kis Zsolt mindennél jobban vágynak közös otthonra, ám Zsófit Budapesthez, Zsoltot Nyíregyházához köti a munkája. A fiatal pár folyton ingázik, így érthető, hogy még a babaprojekt – amiről folyton kérdezik őket – sem aktuális. TV + Sztárok--Király Viktor és Nagy Réka megszólaltak a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-kiraly-viktor-nagy-reka-megszolaltak-a-szakitasrol.htmlNincs már együtt Király Viktor és Nagy Réka: ezt a lány az Instagram-oldalán jelentette be. Kiderült, hogy már január közepén megtörtént a szakítás, ennek okairól Viktor videoüzenetben nyilatkozott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBerki Krisztián megcsalja Hódi Pamelát?http://www.life.hu/sztarok/20170215-berki-allitasa-szerint-mas-no-is-van-az-eleteben.htmlBerki és Pamela csúnyán összevesztek a Valentin-napi vacsorán. Pamela majdnem ráborította az asztalt szerelmére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.