Ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök Zámbó Krisztiánt

Forrás: Origo -
ittas vezetés Zámbó Krisztián jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy fia, Krisztián elbúcsúzott a jogosítványától. Részegen vezetett, áthajtott a piroson, a rendőrök pedig lekapcsolták.

A Borsnak egy olvasója jelentette, hogy Krisztiánnak dolga volt a rendőrséggel:
"Február 11-én, szombat éjszaka Zámbó Krisztián ittasan áthajtott egy piros lámpán! Mivel úgy tűnt, hogy italozhatott, ezért a csepeli kapitányságra vitték!"

A rendőrség így nyilatkozott a Bors megkeresésére:
"A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei intézkedtek egy jármű vezetőjével szemben, mert a piros jelzésen áthajtott. Tekintettel arra, hogy a helyszínen bűncselekmény gyanúja is felmerült, ezért a férfit előállították a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt indítottak büntetőeljárást, továbbá vele szemben közlekedési szabályok megsértése miatt feljelentéssel éltek, illetve közigazgatási bírságot is kiszabtak."

Zámbó Krisztián jogosítványát elvették a rendőrök Forrás: Origo

Az ügyben maga az érintett is nyilatkozott, igaz, némi gondolkodási idő után döntött úgy, hogy elmondja, mi történt:
"Elkaptak a rendőrök, ittas vezetéssel, Csepelen. Barátok invitáltak születésnapi buliba, hívogattak, végül igent mondtam. Beugrottam egy haveromhoz, indulás előtt öt-tíz perccel pedig megittam pár felest. Nem éreztem úgy, hogy bármi bajom lenne, ezért is mertem elindulni. A rendőrök meg azért állítottak meg, mert szerintük áthajtottam egy piroson. Azt hittem, még éppen átérek. Amikor kiszálltam, és rákérdeztek, azonnal beismertem, »igen, ittam«. Bevittek, hetvenhét ezrelék volt a véralkoholszintem, a régi jogszabályok szerint ez szabálysértés lett volna, most szigorúbbak. Elég volt ahhoz, hogy elvegyék a jogsimat. Sofőrszolgálattal mentem haza" – mesélte Zámbó Krisztián.

Jimmy legidősebb fia azt mondja, hogy magánéleti válságban van, nehéz időszakon megy keresztül. Élete első hibáját vétette, és arra kér mindenkit, hogy soha ne üljön így autóba. Reméli, hogy mielőbb bíróság elé állhat, és igazságos lesz az ítélet.

Gesztesi Károly fia, Máté filmjében kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20170218-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-filmjeben-kapott-szerepet.htmlNem akárkitől kapt meg idei első szerepét Gesztesi Károly. Ilye fontos munkája talán még nem is volt... TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRipli Zsuzsi elárulta, szeret udvarolni a párjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-ripli-zsuzsi-szeret-udvarolni-a-parjanak.htmlA híres színésznő elmesélte, hogy mi a boldog párkapcsolatának titka. TV + Sztárok--Kucsera Gábor választás elé kényszerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-kucsera-gabort-valasztas-ele-allitotta-a-felesege.htmlTápai Szabinánál betelt a pohár, ezért ultimátumot adott a sztárapukának. TV + Sztárok--Janza Kata volt férje, Pintér Tibor áldását adta az új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170217-janza-kata-volt-ferje-aldasat-adta-az-uj-kapcsolatra.htmlHabár már régóta elvált Pintér Tibor és Janza Kata, házasságukból barátság lett. Megosztják egymással lelki ügyeiket, és az új párkapcsolataikat sem titkolják egymás elől. Pintér Tibor volt feleségének új szerelmével is összebarátkozott már, áldását adta a kapcsolatra. TV + Sztárok--Vajna Timit baleset érte Amerikában: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170217-vajna-timi-balesetet-szenvedett-amerikaban.htmlA 34 éves szépséget sportolás közben érte baleset Amerikában, amiről közösségi oldalán a követőit is tájékoztatta. TV + Sztárok--Gyászhír! 34 éves korában elhunyt az ismert tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170217-gavin-smith-34-eves-koraban-elhunyt.htmlTeste feladta a harcot a gyilkos kórral szemben. Gavin Smith 34 éves korában távozott. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.