Kállay-Saunders András védelmébe vette A Dal győztesét, Pápai Jocit

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Pápai Joci A Dal Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton eldőlt, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon: Pápai Joci. A végeredménnyel persze nincs mindenki megelégedve – ami természetes –, de Kállay-Saunders András szerint az nem szép, hogy a magyarok saját versenyzőjüket húzzák le a külföldi oldalakon.

Pápai Joci fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, aminek nem mindenki örült annyira, mint Majka. Tóth Gabi rajongói természetesen az énekesnőt látták volna szívesen Kijevben, éppen ezért egy petíciót is indítottak. Persze ez nem feltétlenül Pápai Joci ellen irányul, az énekesnő rajongói azt sajnálják, hogy még csak nem is szavazhattak kedvencükre. Kállay-Saunders András szerint azonban azt kell támogatnunk, aki képviseli hazánkat, függetlenül attól, hogy tetszik-e a dal. Az énekes úgy látja, külföldön szeretik Joci dalát, minden negatív hozzászólás hazánkból érkezik, ami nem jó. Egyáltalán nem.

Kállay-Saunders András védelmébe vette Pápai Jocit Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Hatalmas gratuláció Pápai Jocinak a győzelemért, szerintem teljesen megérdemelte. És egy kis észrevétel: sajnos hasonlóan ahhoz, mint amikor én képviseltem Magyarországot,

látom, hogy tőlünk, a mi országunkból rengeteg negatív hozzászólást írnak a külföldi oldalakra.

Szerintem ez nem annyira szép, jó dolog.

Bárki képviseli az országunkat, azt kell támogatni. Akkor is, ha nem tetszik a dal. Ez képvisel minket, támogassátok!

Ahogy látom, külföldön mindenki imádja Pápai Joci dalát. A legtöbb negatív komment innen, a saját országunkból jön. Támogassátok őt. Én tudom, milyen fontos volt nekem is azt érezni, hogy mögöttem van a saját országom" – mondta Kállay.

Angelina Jolie pókot eszik – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170221-angelina-pokot-es-skorpiot-eszik.htmlAngelina Jolie, az egykor botrányos kapcsolatairól és drogügyeiről elhíresült világsztár ezúttal valóban kiverte a biztosítékot... TV + Sztárok--Tóth Gabit az Eurovízióra! kezdetű petíciót írnak alá a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-toth-gabit-az-euroviziora-kezdetu-peticiot-irnak-ala-a-rajongok.htmlSzombat éjszaka kiderült, nem a verseny nagy esélyesének tartott Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión. Végül Pápai Joci nyerte a versenyt. Az énekesnő a legjobb négy előadó közé sem került be, a rajongói petícióval tiltakoznak az eredmény ellen. TV + SztárokOrigoHázasságáról vallott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-hazassagarol-vallott-medveczky-ilona-a-herceggel.htmlNemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. TV + Sztárok--Bizarr összeesküvés-elmélet került napvilágra Eminemrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-eminemet-ma-mar-egy-robot-helyettesiti.htmlA híres rapper követői úgy vélik, hogy a valódi világsztárt már több mint 10 éve egy hasonmás pótolja. TV + SztárokAFPCseke Katinka megfenyegette Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-cseke-katinka-stresszoldas-miatt-takarit.htmlCseke Katinka megdöbbentő dolgot vallott be Mádai Viviennek és Berki Krisztiánnak: mostanában nincs túl jó passzban a színésznő, ezért takarítással vezeti le a stresszt, van, hogy napi kétszer is. Mádai Vivient pedig kiosztotta, amiért nem szedi ki fésűjéből a haját... TV + SztárokOrigoKelemen Anna elárulta, milyen férfi az esetehttp://www.life.hu/sztarok/20170220-kelemen-anna-elarulta-mi-kell-neki.htmlKelemen Anna Várkonyi Andi műsorában hétről-hétre csepegteti az infomrációkat magánéletével kapcsolatban: ezúttal elárulta, mi az, amivel mindenképpen rendelkeznie kell a kiszemelt férfinek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.