Lagzi Lajcsi óvja kislányát, Bogit

Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor -
Galambos Lajos Galambos Boglárka Berki Krisztián (TV2) Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos háromgyerekes apaként tudja, milyen aggódni a csemetéiért. Nagylánya, Bogi már elmúlt 18 éves, a sztár mégis óvja-védi mindentől.

A napokban az Édes élet kamerái előtt rontott neki a mulatóssztár Berki Krisztiánnak, mert az egy fotózást szervezett a lányának, Boginak, az ő tudta nélkül.

Lajcsi éktelen haragra gerjedt,

és elmagyarázta a botrányhős celebnek, hogy a saját dolgával foglalkozzon, és legközelebb, ha fotózást szervez a lányának, először tőle kérjen engedélyt.

Lagzi Lajcsi és lánya, Bogi Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor

A kedélyek azóta már lenyugodtak, Lajcsi pedig kollégánk kérésére elmesélte, miért akadt ki ennyire.

A többi között

rendőrségi ügyeiről, valamint lánya udvarlóihoz fűződő viszonyáról is mesélt a sztár.

Havas Henrik válaszolt Molnár Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-havas-valaszolt-molnar-anikonak.htmlHavas Henrik közösségi oldalán fejtette ki véleményét Vajna Timiről, amibe belekeverte Kelemen Annát és Molnár Anikót is. Az egykori Való Világ játékos dühösen reagált a posztra, Havas pedig rendhagyó módon válaszolt is...TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi durván összeveszett Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-lagzi-lajcsi-es-berki-osszevesztek.htmlÉktelen haragra gerjedt Galambos Lajos, amikor felültette lánya, Bogi és Berki Krisztián... TV + Sztárok--Emma Stone elmondta véleményét az Oscar-bakirólhttp://www.life.hu/sztarok/20170227-emma-stone-megszolalt-a-botrannyal-kapcsolatban-oscar-2017.htmlTalán az évezdred Oscar-bakiját sikerült elkövetnie Warren Beattynek, aki tévesen a Kaliforniai álmot és nem a Holdfényt mondta győztesnek a 89. Oscar-gálán... Emma Stone tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Turisták sétáltak be az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-tursitak-az-oscar-galan.htmlNem mindennapi élményben volt részük azoknak a turistáknak, akik gyanutlanul sétáltak be a világsztárokkal tömött díszterembe, az Oscar-gála kellős közepén... TV + SztárokOrigoOscar-gála: Justin Timberlake fergeteges show-val kezdte az idegi díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20170227-justin-timberlake-fergeteges-showja-oscar-gala.htmlJustin Timberlake és zenekara indította a 89. Oscar-gálát. Állva tapsolt nekik egész Hollywood. TV + Sztárok--Hódi Pamela kiakadt – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170223-hodi-pamela-videoban-uzent-rosszakaroinak.htmlHódi Pamela egy nézői nyílt levélen akadt ki, amire élő videóközvetítésben reagált is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.