Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese A Nagy Duettbe igazolt

X-Faktor TV2 Nagy Duett Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan jön A Nagy Duett, de még nem tudni az indulás pontos dátumát, valószínűleg csak március 26. után kezdődik. Nagy meglepetésre a volt X-faktoros Oláh Gergő is aláírt a műsorhoz – írja az Origo.

Gergő 2012-ben lett ismert, amikor megnyerte az X-Faktor harmadik szériáját. Az énekes az Origónak nemrég azt nyilatkozta, hogy hívták ugyan celebműsorokba, de nem volt kedve bohóckodni: „Olyanokat vállalok, amelyek a zenéről szólnak. Ha lenne mondjuk Nagy duett- vagy Sztárban sztár-megkeresés, akkor azon elgondolkodnék."

Úgy tűnik, a vágya teljesült.

Így halt meg a Happy Gang énekese, Mohamanhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-igy-halt-meg-a-happy-gang-enekese-mohaman.htmlAz utcán érte a halál a 45 éves Meggyes Rolandot, azaz Mohamant, a Happy Gang alapító tagját.TV + SztárokOrigoElmarad Gájer Bálint esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170307-elmarad-gajer-balint-eskuvoje-berendezik-a-hazukat.htmlAz énekes és menyasszonya úgy döntöttek, fontosabb számukra, hogy készen legyen a közös otthonuk, így jövő májusig biztosan nem házasodnak össze.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIsmét színpadra állna Szilágyi István, a nyomorban élő magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-ismet-szinpadra-allna-szilagyi-istvan-szinesz.htmlPár napja az egész ország megdöbbent, mikor kiderült, mekkora nyomorban él Szilágyi Isván, akit mindenki Lópici Gáspár szerepének köszönhetően szeretett meg. Egyetlen vágya van már csak a színésznek: még egyszer színpadra szeretne állni.TV + SztárokOrigoKaty Perrynek kajamaradék szorult a foga közéhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-katy-perry-nem-mosott-fogat-eves-utan.htmlA sztárok mindent megtesznek a tökéletes megjelenésért, de olykor mégsem sikerül hibátlanul a vörös szőnyegre lépniük. Katy Perry például fogat mosni felejtett el, így kajamaradék volt a foga között. TV + Sztárok--Brad Pitt új hobbit talált: szobrokat készíthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-brad-pitt-szobrokat-keszit.htmlSokan várták izgatottan Brad Pittet az Oscar-gálán, de hiába. A sztár nem jelent meg, pedig mindenki számított rá. Akadt ugyanis egy jobb dolga: új hobbijának, a szoborkészítésnek hódolt! TV + SztárokOrigoII. Erzsébet titkos jelekkel kommunikál a stábjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-ii-erzsebet-titkos-gesztusokkal-kommunikal-a-stabjaval.htmlII. Erzsébet cselesen üzen a személyzetének, főként akkor, ha ki kell menteni őt egy szituációból. Amikor elege van a beszélgetőpartneréből, vagy készen áll arra, hogy távozzon egy eseményről, különböző jeleket küld a stábjának: forgatja a jegygyűrűjét, vagy a táskájával babrál! TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.