Újabb nevekkel bővült A Nagy Duett előadóinak listája

Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
Judy A Nagy Duett Vastag Csaba Oláh Gergő Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem hozták nyilvánoságra, milyen párosok fognak szerepelni A Nagy Duett újabb szériájában, de jó néhány sztárról már lehet tudni, hogy ott lesz a műsorban.

Az egykori Megasztár-győztes Tolvai Renáta vagy a Budapesti Operettszínház művésze, Peller Károly például ott lesznek a műsorban, mint ahogyan Vincze Lilla, Fábián Juli, Völgyesi Gabi, Judy, Vastag Csaba és Oláh Gergő is. A Blikk úgy tudja, hogy a nem profi énekesek között színpadra áll Stohl Luca és Ábrahám Edit is.

Tolvai Reni Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Új kedvese van Pintér Tibor exének, Ács Beatrixnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-uj-kedvese-van-pinter-tibor-exenek-acs-beatrixnak.htmlCsak nemrégiben szakított Ács Bea és Pintér Tibor, de a lánynak máris új szerelme van, akit meg is mutatott a Facebookján. TV + SztárokOrigoEz a 76 éves Medveczky Ilona testének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20170305-ez-medveczky-ilona-testenek-titka.htmlA táncművésznő a múlt hét végén ünnepelte a 76. születésnapját, barátai pedig bulit tartottak a tiszteletére. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és Lékai Máté gyönyörű párhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-kiss-ramona-es-lekai-mate-gyonyoru-part-alkotnak.htmlAz elmúlt héten Ramóna párja, most a színésznő osztott meg közös fotót az Instagramon. Úgy tűnik, nagy a szerelem. TV + SztárokOrigoHarry herceg eljegyzi Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20170304-harry-herceg-eljegyzi-baratnojet-meghan-markle-t.htmlHarry herceg a nyár végére eljegyzik barátnőjét, Meghan Markle-t. Ezt az egyik barátja az Us Weeklynek mondta el, és azt is, hogy a pár már az esküvőt tervezi. TV + SztárokOrigoTávozik a Jóban Rosszban sorozatból Fábián Anita és kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20170305-tavozik-a-joban-rosszbanbol-fabian-anita-es-kislanya.htmlAnita nyolc éve, lánya, Pipi három éve kapott szerepet a sorozatban. TV + SztárokOrigoIszak Eszti műsort kap az RTL Klubnálhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-iszak-eszti-musort-kap-az-rtl-klubnal-a-stiluskalauzt-vezeti-majd.htmlNagy vágya teljesült Iszak Esztinek. A fiatal szépség az RTL Klub műsorvezetője lesz. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.