Már vezethet Oszter Sándor: lejárt az eltiltás

Forrás: Youtube -
vezetés Oszter Sándor jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor ellen két éve emeltek vádat, mivel ittasan vezetett, ráadásul összetörte az egyik bevásárlóközpont márványtábláját. A színművészt eltiltották a vezetéstől, de úgy tűnik, már lejárt a büntetése, ugyanis újra volán mögé ült.

Oszter Sándor színművész egy falnak és egy márványoszlopnak is nekiütközött terepjárójával valamivel több mint 2 évvel ezelőtt. Akkor azt nyilatkozta a színész, hogy nem fogyasztott alkoholt, de több mint 15 hónapnyi vizsgálódás után ittas vezetés és rongálás miatt emeltek ellene vádat.

Oszter Sándor már vezethet Forrás: Youtube

Végül 140 óra közmunkára ítélték, és két év egy hónapra bevonták Oszter Sándor jogosítványát. úgy tűnik azonban, hogy az eltiltás lejárt, ugyanis a színész nemrég autóval érkezett egy rendezvényre, és ő maga vezette.

"Gondolhatja, hogy nem vagyok hülye, nem vezetek jogosítvány nélkül.

Letelt az időm, újra nálam van a jogsi. Szeretném elfelejteni azt az időszakot, jó lecke volt, higgye el" - mondta Oszter Sándor a Bors kérdésére, hogy visszakapta-e már a jogosítványát.

Eszenyi Enikő, Darvasi Ilona és Gálvölgyi Dorka nyilatkozott a női vezetőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-eszenyi-eniko-darvasi-ilona-galvolgyi-dorka-a-noi-vezetokrol.htmlA Nőnap alkalmából női, vezető pozícióban lévő ismert emberek nyilatkoztak arról, mennyit kellett küzdeniük azért, hogy elfogadják őket. Darvasi Ilona,a Turay Ida Színház alapítója, Gálvölgyi Dorka, a Hatszín Teátrum direktora, és Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatónője beszéltek tapasztalataikról. TV + Sztárok--Torgyán József özvegye elengedte férje lelkéthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-cseh-maria-elengedte-torgyan-jozsef-lelket.htmlFájdalmas búcsút vett Mária a férjétől, Torgyán Józseftől. Az özvegy asszony elmondása szerint nehéz volt elengedni a társa lelkét. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor színésznek állhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-gundel-takacs-gabor-szinesz-lesz.htmlNagy kérdés volt, hogy mihez kezd Gundel Takács Gábor, miután felmondott az MTVA-nál, mostanra pedig kapott is egy érdekes ajánlatot, amit vonakodva bár, de elfogadott: színpadon fog szerepelni. TV + Sztárok--Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófi között szoros kapcsolat vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-hernadi-judit-es-lanya-tarjan-zsofi-kozott-szoros-kapcsolat-van.htmlMindent megbeszél egymással Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófi, sőt, a színművész szerint talán már túl szoros is köztük a kapcsolat. Nehezen tudja elengedni lányát, aki viszont már jó ideje teljesen önálló. TV + Sztárok--Kristen Stewart egy reklámban vált érzéki, leszbikus csókothttp://www.life.hu/sztarok/20170207-kristen-stewart-egy-reklamban-csokolozik-egy-novel.htmlKristen Stewartról már rég tudható, hogy a nőkhöz vonzódik, eddig azonban nem láthattuk őt intim szituációban egy hölggyel. A színésznő azonban nemrég bebizonyította, hogy ő nem szégyenlős: ha kell, leszbi csókot is vált a kamera előtt. TV + SztárokOrigoÚjabb nevekkel bővült A Nagy Duett előadóinak listájahttp://www.life.hu/sztarok/20170308-a-nagy-duett-eloadoinak-listaja.htmlMég nem hozták nyilvánoságra, milyen párosok fognak szerepelni A Nagy Duett újabb szériájában, de jó néhány sztárról már lehet tudni, hogy ott lesz a műsorban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.