Majka öleléssel nyugtatta meg Az 50 milliós játszma versenyzőit

Forrás: TV2 -
Majka ölelés Az 50 milliós játszma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 milliós játszmában minden este megmérettetik magukat az emberek, és reménykednek, hogy minél több pénzt vihetnek haza. Érthető, ha sok versenyző feszülten vág bele a játékba, de Majka arra is figyel, hogy ellazuljanak: öleléssel csillapította az izgalmat.

Majkának szívügye, hogy a hozzá érkező játékosok minél több pénzzel távozhassanak, minden tőle telhetőt meg is tesz ezért. Ez közös érdek, hiszen a versenyzők is azt szeretnék, hogy minél nagyobb összeget vihessenek haza, ezért nem csoda, ha izgulnak a játék kezdete előtt.

Majka megölelgette a versenyzőket Forrás: TV2

Majkának azonban arra is megvan a módszere, hogyan segítsen a versenyzőknek ellazulni. Erre láthattunk példát Az 50 milliós játszma egyik adásában. Gina és édesanyja, Éva nagyon feszülten érkeztek a stúdióba, amit a műsorvezető egyből észre is vett. Hogy ne ezen múljon a sikerük,

Majka megölelgette mind a két versenyzőt, így sikerült megnyugodniuk,

hiszen fontos dologra gyűjtöttek: lakást akartak venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.