Robert De Niro a csőd szélére került a felesége miatt

Forrás: Mongrel Media -
feleség Robert De Niro csődhelyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert De Niro teljes melszélességgel támogatja kedvese vállalkozását, de úgy tűnik, hogy a sztárfeleség álma most komoly pénzügyi nehézséget okozhat a családnak. 

Grace Hightower 5 évvel ezelőtt nyitott egy kávézót, amely a Coffees of Ruanda néven vált közismertté. Ám sajnos mégsem annyira népszerű, mint ahogy azt az üzletasszony elképzelte, ugyanis a saját kereskedelmi és forgalmazó céget üzemeltető nő ötlete csak viszi a pénzt, de hasznot nem termel.

Robert De Niro csúnyán kiosztotta a feleségét Forrás: Mongrel Media

De Niro, aki az asszony fő befektetője, már mindenféle sorozatszerepet és egyéb rangon aluli munkát is elvállal annak érdekében, hogy a család megélhetése és vagyona ne kerüljön visszafordíthatatlan veszélybe. A sztár természetesen feszült a szerencsétlen helyzet miatt, és a minap hangot is adott a véleményének.

"Nem kéne ilyen szemét szerepeket elvállalnom, ha te nem szórnád ki az ablakon a pénzt" - vágta a felesége fejéhez Robert a tényeket egy étteremben. Állítólag a házasok egész este vitatkoztak az étkezés során, majd a férj faképnél is hagyta a vacsorapartnerét - írta meg a PageSix.

Robert De Niro nyílt levélben védte meg kollégáját

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész nem akarta szó nélkül hagyni a Golden Globe-gálán történteket. Nyílt levelet tett közzé Meryl Streep védelmében. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.