menyasszonyi ruha Kapás Boglárka menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapás Boglárka nem csak úszódresszben mutat jól! Legutóbb közzétett fotójával bebizonyította, hogy menyasszonyi ruhában is gyönyörűen néz ki.

Kapás Boglárkát nem sokszor látjuk az uszodán kívül, így nehéz őt elképzelni valamilyen lányos ruhában. Többnyire úszódresszben vagy melegítőben él emlékezetünkben a csinos fiatal lány, pedig nem csak azokban mutat jól!

Kapás Boglárka gyönyörű menyasszony Forrás: MÚSZ

Legutóbb feltöltött képe bebizonyítja, hogy a nőies ruhák is nagyon jól állnak neki. Kapás Bogi az Instagram-oldalán osztott meg különleges fotót a rajongóival, amin nem másban, mint

menyasszonyi ruhában pózol az úszónő!

A 23 éves sportoló még nem házas, csak egy fotózás kedvéért vette fel a ruhát, amiben igazi királylányként nézett ki. Egyelőre nem tervezi az esküvőt, de köszöni szépen, nagyon jól van szintén úszó barátjával, Telegdy Ádámmal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.