Megvannak az újra induló Reggeli műsorvezetői

Forrás: RTL Klub -
Peller Anna Reggeli Lukács Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hamarosan újraindul az RTL Klub nagysikerű, Reggeli című műsora. Most pedig az is kiderült, kik lesznek a műsorvezetők.

A Fókusz péntek esti adásából tudhatták meg a nézők, hogy a Nyerő Páros győztesei, Peller Anna és Lukács Miklós lesznek a műsor házigazdái. "Át kell szerveznünk az életünket. Egyre jobban szokjuk a korai kelést, a gyermekünket már beszoktattuk az óvodába. Két órával korábban kelni, szinte gyerekjáték lesz" - viccelődött a színésznő férje.

Peller Anna és párja, Lukács Miklós Forrás: RTL Klub

"A műsorvezetést mi még nem próbáltuk, úgyhogy ez egy teljesen új dolog. Arról nem is beszélve, hogy ez egy szakma, és én soha nem gondoltam magamról, hogy műsorvezető lennék vagy leszek. Szóval igen, nehéz lesz, de biztosan megugorjuk Annával, mert szeretjük egymás, mert odaadók vagyunk és belevalók. Bízunk benne, hogy az emberek is fognak szeretni minket" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.