Tolvai Reni nyerni akar- Videó!

Forrás: Facebook/ Tolvai Reni -
TV2 A Nagy Duett Tolvai Reni Danny Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni és párja, a mentalista Danny Blue hatalmas elánnal vágnak bele a TV2 sztáros vetélkedőjébe, A Nagy Duettbe. 

A Megasztár egykori énekesnője elárulta, hogy nagyon örül párjának, hiszen ugyan olyan maximalizmussal van megáldva mint ő, így mindent be fognak vetni a győzelem érdekében.

Danny Blue előre minden dalszöveget megtanul,

hogy ne azzal kelljen töltenie az idejét a felkészülési folyamatban. Reni elárulta, hogy bármilyen műfajban szívesen kipróbálja magát, nincs olyan, amit ne vállalna be.

Tolvai Reni és Danny Blue Forrás: Facebook/ Tolvai Reni

Annyira nyerni akar, hogy előfordulhat, még el is sírja majd magát, ha véletlenül kiesik.

Oláh Gergő szórakozni akar A Nagy Duett alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-olah-gergo-es-zimany-linda-egy-par-a-nagy-duettben.htmlOláh Gergő Zimány Lindát kapta párjául az április 2-án induló nagysikerű A Nagy Duett című műsorban. A Life.hu riportere az X-Faktor egykori győztesét faggatta a közös munkáról és a verseny alatti terveikről. TV + SztárokOrigoZimány Linda is szerepel a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-zimany-linda-es-olah-gergo-egy-par-a-nagy-duettben.htmlKiderült, hogy a Nagy Duetten Oláh Gergő párja Zimány Linda lesz. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell izgatottan áll a feladat előtt és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Lássuk, kik a többi párosok! TV + Sztárok--Alekosz új szerelme tévés műsorban meztelenkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170316-alekosz-szerelme-meztelen-realityben-szerepelt.htmlNagy Alekoszra hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Új kedvese minden igényét és vizuális követelményét kielégíti, így tökéletes társra talált. Most azonban kiderült, hogy bájait nemcsak a görög származású sztár, hanem az egész ország is megcsodálhatta, ha akarta: meztelen valóságshow-ban szerepelt a fiatal lány. TV + Sztárok--Kiderült Zoltán Erika elmaradt koncertjének okahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-zoltan-erika-koncertje-ezert-maradt-el.htmlZoltán Erika várva várt koncertje elmaradt. Erről az esemény előtti estén tájékoztatták a rajongókat. A sztár kikészült az idegességtől, a rajongók pedig válaszokra vártak. Kiderült, miért nem kerülhetett sor a rendezvényre... TV + Sztárok--Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-pippa-middleton-kulonleges-eskuvoi-szabalya.htmlPippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Markle-t... TV + SztárokAFPMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.