VV Zsófival csalná meg barátnőjét Pumped Gabo - Fotó!

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
Sebestyén Ágnes VV Zsófi Pumped Gabo megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem éppen a hűséges pasi mintaképe Pumped Gabo, ugyanis folyamatosan azon van, hogy megcsalja barátnőjét. VV Zsófika a kiszemeltje, vele szeretne végre ágyba bújni.

Pumped Gabo életébe nyerhetünk bepillantást, mióta elindult a dokurealityje. A fiatal celeb és barátnője mindennapjait követhetjük nyomon, a veszekedésekkel, intim pillanatokkal és bulizásokkal együtt. Semmit nem hagynak ki a műsorból akkor sem, ha az kínos, vagy a másik félnek sértő. Így tudhatjuk például azt is, hogy Pumped Gabo kivel csalná már meg nagyon szívesen barátnőjét, Ágikát.

Pumped Gabo nagyon szeretné megcsalni barátnőjét Forrás: Facebook/Pumped Gabo

A gyúrós srác a Való Világban rövid időre feltűnt Zsófikát kergeti nagy kitartással, ő az, akit szívesen az ágyába csábítana néhány forró órára. Eddig ugyan Gabo nem járt sikerrel, de nem adja fel, Néhány fülledt csókot ugyanis már sikerült összehoznia a lánnyal, sosem lehet tudni, mikor lesz nagyobb szerencséje...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.