Falusi Mariann retteg a szüléstől

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Falusi Mariann gyermekvállalás családalapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann őszintén mesélt arról, hogy miért retteg a szüléstől, és miért nem lett családanya. Gyermekkori rossz emlék okozza a szorongó érzést. 

Lelki sérülést okozó traumáról mesélt Falusi Mariann, ami azt is megmagyarázza, hogy a miért nem vállalt gyermeket. Az Artisjus-díjas dzsesszénekesnek fantasztikus gyermekkora volt, mindent megkapott, amire csak vágyott, ám mégis van egy rossz élmény, amitől nem tud szabadulni.

Világ életében félt a szüléstől Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Bevallotta, hogy a születése idején az édesanyja komoly komplikációkkal kényszerült szembenézni, ez pedig a mai napig hatással van az 57 éves sztár életére is.

"Anyuci húszesztendős volt, amikor megszülettem. Farfekvéses voltam, akkoriban ritka volt a császár, nyakamra tekeredett a köldökzsinór, majdnem megfulladtam. A mai napig vannak emiatt rémálmaim;

rettegtem a gyerektől, a szüléstől"

– írta meg a hot! Magazin.

Falusi Mariann: "Egyszerűen jól vagyok így, ahogy vagyok"

"Talán utoljára a gimnáziumban voltam karcsú, azóta mindig súlyfelesleggel éltem. Sokszor futottam neki fogyókúráknak, de végül mindegyik kudarcba fulladt miattam." Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.