Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monstanában elég sokat hallani Aleskáról, de többnyire az új karrierje kapcsán szokott interjút adni és képeket megosztani. Most azonban megmutatta a szerelmét is. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Aleska minden energiáját az új hivatásának szenteli, és egyre nagyobb sikereket ér el légtornászként. Azt is elárulta, hogy miért pont ezt a szakmát választotta magának, sőt még az is kiderült, hogy volt már ezzel kapcsolatos előképzettsége is.

A közelmúltban viszont a magánéletéről is szó esett, és kiderült, hogy a szerelmét a neten ismerte meg. Már jó ideje szingliként élte az életét, de nemrég eltalálta Ámor nyila.

A napokban pedig egy közös fotót is posztolt a fiatalemberrel, akiről még szinte semmit nem tudunk. Aleska gondosan titokban tartja a szerelme nevét is, és az arcát sem láthattuk még.

Valóságshow-k és tehetségkutatók magyar sztárszerelmeihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-valosagshow-k-es-tehetsegkutatok-sztarszerelmei.htmlValamiért még mindig nem hiszünk a valóságshow-k és a tehetségkutatók színfalai mögött szövődött szerelmekben, pedig több magyar sztárpár példája is azt mutatja, működhet a dolog. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik a mai napig kitartanak egymás mellett! TV + Sztárok--Keresztes Ildikó nem mutatja, ha rossz passzban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-keresztes-ildiko-nem-mutatja-ha-rossz-passzban-van.htmlKeresztes Ildikót egy kemény nőnek tartják, de ő is tud sírni, összeomlani, csak azt nem mutatja. Sokak példaképe ő, amin mindig meglepődik. Szerinte ez csak azért lehet, mert a rossz pillanatait sosem látják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGeorge Clooney mégsem akar családapa lenni?http://www.life.hu/sztarok/20170427-george-clooney-hazassaga-valsagban-van.htmlEddig mindenki azt hitte, hogy a szerelmesek teljes harmóniában várják az ikreket, de bizonyos információk szerint ez nem így van... TV + Sztárok--A 77 éves Al Pacino és a 38 éves barátnője - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-a-77-eves-al-pacino-es-a-38-eves-baratnoje.htmlKorunk egyik legnagyobb színésze, Al Pacino nemrég töltötte be a 77. életévét, de még mindig tudja, mitől döglik a légy. Modell barátnője 39 évvel fiatalabb nála, és úgy turbékolnak, mint a fiatalok! TV + Sztárok--Rékasi Károly komoly anyagi gondokkal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-rekasi-karoly-komoly-bevetelkiesestol-szenved.htmlA híres színész komoly balesetet szenvedett lassan 2 éve, de a biztosító még mindig nem fizette ki a kártérítését. Rékasi Károly helyzete olyan rossz, hogy már anyagi problémákkal küzd. TV + Sztárok--Szűcs Judith 15 évesen vesztette el a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20170427-kis-tinikent-vesztette-el-a-szuzesseget-szucs-judith.htmlA magyar énekesnő nagyon fiatalon találta meg élete első szerelmét, ezért nem meglepő, hogy a szüzességét is fiatalon vesztette el. Így emlékszik vissza Szűcs Judith! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.