Baukó Éva szexi képet posztolt: megmutatta a melleit - Fotó!

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
mell felnőtt Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva hihetetlen idomokkal rendelkezik, és ezt szereti is megmutatni! Nem tett most sem másként, követői legnagyobb örömére elképesztően szexi képet posztolt: kivillantotta méretes kebleit.

Baukó Éva egyszerűen ragyog, ami nem is csoda, hiszen hosszú idő után rátalált a szerelem. Szerencsére azonban a nagyszájú celeb ettől még nem lett szemérmesebb, továbbra is előszeretettel mutatja meg irigylésre méltó idomait. Így tett legutóbb is a követői legnagyobb örömére.

Baukó Éva mindig büszke volt a melleire Forrás: Facebook/Baukó Éva

Éva egy igen merész fotót tett közzé a Facebook-oldalán, de a rajongók nem panaszkodnak. A sztár a domborulatait helyezte előtérbe, alig takarja valami a melleit a kíváncsi szemek elől. Éva oldalról mutatta meg a kebleit, de nem ez az első eset, hogy a sztár lengén öltözött. Korábban már bikiniben is láthattuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.