Gianni és Debreczeni Zita esküvője: íme, az első kép - Fotó!

Forrás: Instagram/Zitadebreczeni -
esküvő Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni és Debreczeni Zita hetekkel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, a legnagyobb titokban. Egy olaszországi síparadicsomban keltek egybe, és végre az első kép is kikerült az esküvőjükről. Zita mesés menyasszony volt.

Bár nem akartak részleteket elárulni az esküvőjükről, mindent mégsem tudtak titokban tartani. Gianni és Debreczeni Zita nagy napjáról eddig azt tudtuk, hogy az olasz Dolomitokban került sor a lagzira, de azt nem, hogyan zajlott pontosan az esemény. A sztárpár a Hello! magazinnak árulta el az esküvőjük részleteit, ahol minden vendég jól érezte magát.

Debreczeni Zita és Gianni esküvője álomszép volt Forrás: Instagram/Zitadebreczeni

Kiderült, hogy Zita összesen három ruhában tündökölt a nagy napon. A templomban egy hosszú, csipkés ruhát viselt, később pedig egy hófehér, kalocsai mintás darabot öltött magára. Végül pedig a szokásoknak megfelelően piros ruhát vett fel. A vendégek olasz és magyar ételek közül választhattak, ahogy a szertartást is két nyelven celebrálták.

Gianni és Debreczeni Zita esküvője Forrás: HELLO!
Valóságshow-k és tehetségkutatók magyar sztárszerelmeihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-valosagshow-k-es-tehetsegkutatok-sztarszerelmei.htmlValamiért még mindig nem hiszünk a valóságshow-k és a tehetségkutatók színfalai mögött szövődött szerelmekben, pedig több magyar sztárpár példája is azt mutatja, működhet a dolog. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik a mai napig kitartanak egymás mellett! TV + Sztárok--Mick Jagger és a fia teljesen egyformák: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170427-mick-jagger-es-lucas-jagger-teljesen-egyformak.htmlNem esett messze az alma a fájától: Lucas Jagger és Mick Jagger olyan egyformák, mint két tojás. TV + SztárokAFPEz a férfi Aleska titokzatos szerelme: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-aleska-diamond-megmutatta-a-szerelmet.htmlMonstanában elég sokat hallani Aleskáról, de többnyire az új karrierje kapcsán szokott interjút adni és képeket megosztani. Most azonban megmutatta a szerelmét is. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó nem mutatja, ha rossz passzban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-keresztes-ildiko-nem-mutatja-ha-rossz-passzban-van.htmlKeresztes Ildikót egy kemény nőnek tartják, de ő is tud sírni, összeomlani, csak azt nem mutatja. Sokak példaképe ő, amin mindig meglepődik. Szerinte ez csak azért lehet, mert a rossz pillanatait sosem látják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA 77 éves Al Pacino és a 38 éves barátnője - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-a-77-eves-al-pacino-es-a-38-eves-baratnoje.htmlKorunk egyik legnagyobb színésze, Al Pacino nemrég töltötte be a 77. életévét, de még mindig tudja, mitől döglik a légy. Modell barátnője 39 évvel fiatalabb nála, és úgy turbékolnak, mint a fiatalok! TV + Sztárok--Szűcs Judith 15 évesen vesztette el a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20170427-kis-tinikent-vesztette-el-a-szuzesseget-szucs-judith.htmlA magyar énekesnő nagyon fiatalon találta meg élete első szerelmét, ezért nem meglepő, hogy a szüzességét is fiatalon vesztette el. Így emlékszik vissza Szűcs Judith! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.