Kiderült, hogy a Gáspár családban miért küzd mindenki súlyproblémákkal

Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalanszor beszámoltunk már róla, hogy Gáspár Evelin milyen szépen lefogyott, és milyen csodás az alakja. A fiatal lány most elmondta, hogy miért is nehéz megtartania az alakját.

Evelin hosszú ideje keményen edz, ezzel pedig motiválja kishúgát, Virágot is, aki szintén sokat fogyott az utóbbi időben. Nincsek azonban könnyű helyzetben a Gáspár család tagjai, Bea asszony ugyanis, aki megnyerte A konyhafőnök VIP versenyét, otthon is finomabbnál finomabb fogásokkal kényezteti a családtagjait.

Erről Evelin vallott az Instagram-oldalán:

"Számomra mindig is Édesanyám volt A CHÈF! Az első pillanattól fogva tudtam, hogy nyerni fog, mivel nap mint nap finomabbnál finomabb ételekkel vár haza.

Ezentúl értitek, miért küzd a család súlyproblémákkal egy ilyen szuper Konyhafőnök mellett!"

Alig maradt valami Gáspár Evelin derekábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170409-gaspar-evelin-egyre-vekonyabb-dogos-foto.htmlGáspár Evelin egyre vékonyabb. Több ízben is beszámoltunk már róla, hogy Győzike lánya bomba formában van. Most pedig újra darázsderekat villantott. Ez Zsír!OrigoBrutálisan vékony combokat villantott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170404-vekony-combot-villantott-gaspar-evelin.htmlLassan teljesen elfogy? Ez Zsír!OrigoSoha nem volt még ilyen vékony Gáspár Evelin: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170317-soha-nem-volt-meg-ilyen-vekony-gaspar-evelin.htmlMár csak az egykori Győzike-show nézői emlékeznek az egykori duci kamaszlányra. 30 kilótól sikerült megszabadulnia az elmúlt évek alatt Gáspár Evelinnek, és nem is hasonlít egykori önmagára. Ez Zsír!OrigoElképesztő alakot villantott Gáspár Evelin, nádszálvékony a dereka - FOTÓhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170307-elkepeszto-alakot-villantott-gaspar-evelin-nadszal-vekony-a-dereka.htmlGáspár Evelin már jó ideje edz, és ennek meg is van az eredménye – Győzike nagyobbik lánya egyre vékonyabb. Ez Zsír!--Így edzi testét Gáspár Evelin - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170222-gaspar-evelin-edzos-videoja.htmlGáspár Evelin hihetetlen formában van, legutóbbi videóján megmutatta, milyen brutális súlyokat képes megmozgatni egy ültő helyében. Ez Zsír!--Micsoda szexistennő lett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-dogos-bombazo-lett-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin igazi nővé érett! Újabb és újabb fotóival pedig napról napra elkápráztat minket. A legutóbbi képen például megmutatta, hogy most holt tart a fogyásban. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.