Hosszú Katinka Shane Tusup szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő 1989. május 3-án látta meg a napvilágot Pécsen, így ma ünnepli 28. születésnapját. Isten éltesse őt!

Nagy nap ez a mai Hosszú Katinka életében, május 3-án ugyanis szülinapot ünnepel. A reggelt máris egy vidám, beköszönős képpel kezdte Instagram-oldalán, ahová folyamatosan érkeznek a gratulációk. Boldog születésnapot Katinka!

'morning #IronNation!

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Galériánkban összegyűjtöttük a kedvenc képeinket:

/1705/Boldo20175394636Házasság első látásra - a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170502-hazassag-elso-latasra-errol-fog-szolni-a-musor.htmlNéhány óra múlva kezdetét veszi az RTL Klub vadonatúj reality-je, a Házasság első látásra. TV + Sztárok--Paris Jackson bugyit villantott a MET-gála után: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170502-paris-jackson-megmutatta-a-bugyijat-a-met.htmlMichael Jackson gyönyörű lánya nem rejtegette a fehérneműjét: mindenki megleshette a MET-gála után, hogy mit visel a fiatal híresség. TV + Sztárok--Janet Jackson bíróság elé tárta a válását: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-janet-jackson-videoban-kozolte-hogy-ujbol-turnezni-fog.htmlJanet Jackson videón üzent a nagyvilágnak: több érdekes dologról is beszámolt. TV + Sztárok--David Schwimmer, a Jóbarátok Ross Gellerje elvált http://www.life.hu/sztarok/20170502-david-schwimmer-a-jobaratok-ross-gellerje-elvalt.htmlDavid Schwimmer színészként már többször megélhette, milyen elvált embernek lenni, a való életben viszont eddig még nem. A Jóbarátok sztárja a sorozatban háromszor is elvált, magánemberként viszont most először. TV + Sztárok--Patrick Swayze özvegye pénzzé váltja a sztár összes holmiját http://www.life.hu/sztarok/20170502-patrick-swayze-ozvegye-eladja-a-szinesz-ossze-holmijat.htmlSokan nem nézik jó szemmel, amit Lisa Niemi művel. Bizonyos vélemények szerint az özvegy nő vérszemet kapott a vagyon gondolatától. TV + Sztárok--Brad Pitt és Sienna Miller kettesben romantikáztak http://www.life.hu/sztarok/20170502-brad-pitt-es-sienna-miller-kettesben-vacsoraztak.htmlBrad Pitt befejezte a szomorkodást! A szingli színész újra randizgat, ráadásul egy szőkeséggel: Sienna Millerrel romantikázott, és már nem is először! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.