Új szerelméről mesélt Nádai Anikó

Forrás: Instagram/nadai_aniko -
párkapcsolat szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó tavaly év végén szakított gyermeke apjával, de szerencsére gyorsan rátalált a szerelem.

Anikó a szakítás után igyekezett erős maradni, kisfia miatt nem engedhette el magát, nem engedhette meg magának, hogy depressziós legyen. A csinos műsorvezető nem maradt sokáig egyedül, pár hete derült ki, hogy megint szerelmes. Közösségi oldalára posztolt pár fotót, amiken egy titokzatos férfival szerepel. A hot! magazinnak pedig most nyilatkozott is új párjáról.

Nádai Anikó új szerelméről mesélt Forrás: Instagram/nadai_aniko

„Van párom. Friss még a dolog, de jól vagyunk. Nehéz volt új kapcsolatba kezdeni. Bonyolult az egész, mert anyaként eleve nehezebben nyit az ember" – mondta a lapnak Anikó, aki azt is elárulta, hogy párja civil, és már évek óta ismerik egymást, de csak most lett szerelem a kapcsolatukból. A pár még távkapcsolatban él, de a műsorvezető már bemutatta a férfit kisfiának, Patriknak.

"Végre boldog vagyok! Szeretném sokáig jól érezni magam, és csak arra vágyom, hogy aki mellettem van, az szeressen és elfogadjon" – mondta a hot! magazinnak az RTL Klub műsorvezetője.

Vajna Timi hazatér Amerikából, hogy együtt menjen férjével Cannes-bahttp://www.life.hu/sztarok/20170512-vajna-timi-hazater-amerikabol-hogy-egyutt-menjen-ferjevel-cannes-ba.htmlMár több hónapja él külön Vajna Timi és férje, Andy Vajna. Timi Amerikában építgeti karrierjét, míg férje Magyarországon maradt az üzleti ügyei miatt, de most végre egy kis időt újra együtt tölthetnek.TV + SztárokOrigoVV Dyával csalta a feleségét VV Fecó: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170512-vv-feco-bevallotta-kivel-csalta-a-feleseget.htmlNem mindennapi vallomást tett a ValóVilág 6 sztárja. Beismerte, hogy megcsalta a feleségét, és még azt is elárulta kivel. TV + Sztárok--Így kérte meg felesége kezét Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170512-sebestyen-balazs-sajatosan-kerte-meg-viki-kezet.htmlA mai Reggeli Showban érdekes dolgok derültek ki Balázsék esküvője kapcsán. A népszerű műsorvezető először nem emlékezett, hogyan kérte meg Viki kezét, de aztán nagy nehezen csak beugrott, hogy történt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoAz elmúlt évek legnagyobb sztárkiborulásai: Paudits Bélától Havas Henrikig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170512-kiborulas-sztaroktol-paudits-belatol-havas-henrikig.htmlBizony előfordul, hogy a hírességeknél is elszakad a cérna, és nem bírják tovább magukba folytatni a véleményüket. Ha szerencséjük van, a felgyülemlett vulkán otthon tör ki, és senki nem látja, ám vannak olyan celebek, akik az ország szeme láttára tombolták ki magukat. Volt, hogy élő adásban káromkodtak, Paudits Bélát például alig bírta leállítani a profi Liptai Claudia, de volt olyan is, hogy egy főzőműsorban kürtölte szét véleményét az egyik sztárszereplő. TV + Sztárok--Veres Mónika, vagyis Nika bejelentette eljegyzését - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170512-veres-monikat-vagyis-nikat-eljegyeztek.htmlVeres Mónikát, vagy, ahogy mindenki ismeri, Nikát eljegyezte barátja. Az énekesnő Facebook-oldalán közölte a hírt a rajongókkal. TV + SztárokOrigoHajdú Péter cáfol: "Tvrtko nem a Heti Naplóhoz szerződött"http://www.life.hu/sztarok/20170512-hajdu-peter-cafolja-hogy-tvrtko-a-heti-naplohoz-szerzodne.htmlA Bors informáiói szerint Vujity Tvrtko és családja hamarosan hazaköltözik Amerikából, és az ATV műsorvezetője lesz. A Heti Naplóban Sváby András váltja majd. Hajdú Péter, a műsro producere azonban cáfol. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.