Kiderült, ki mutatta meg csupasz fenekét az Eurovíziós Dalfesztiválon

Forrás: YouTube/Eurovision Song Contest -
Eurovíziós Dalfesztivál fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas baki történt az Eurovíziós Dalfesztivál élő adásában: egy ismeretlen férfi felkapaszkodott a színpadra, és megmutatta a fenekét! Kiderült, hogy ki volt az elkövető...

A tavalyi győztes előadása alatt történt az idei Eurovíziós Dalfesztivál leghatalmasabb bakija. Miközben Jamala énekelt, valaki felpattant mellé a színpadra, fogta magát, letolta a gatyáját és élő adásban mutatta meg a csupasz fenekét. A biztonságiak gyorsan kapcsoltak, és lekísérték az elkövetőt.

Megtalálták a seggmutogatóst Forrás: YouTube/Eurovision Song Contest

Nemrég viszont kiderült az elkövető személyazonossága, az Eurovíziós seggmutogatós nem volt más, mint az ukrán Vitalij Sediuk, aki nagyon szereti széttrollkodni a sztárok produkcióit, fényképeit. Filmfesztiválokon már többször szaladt be a vörös szőnyegre, hogy megölelgessen egy-két celebet, vagy éppen azért, hogy bebújjon valakinek a szoknyája alá - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.